2777
2789
عنوان

پسری که ازت پول میخواد

1413 بازدید | 97 پست

من با ی پسری دوست شدم ۲ماه باهم بودیم از اولم از حرفاش معلوم بود دنبال رابطه جنشیه ولی من خیلی واضح میگفتم تو حرفام که اهلش نیستم ولی بعد دو ماه مستقیم گفت که ازم همچین چیزی میخواد و منم گفتم که نمیخوام میتونیم کات کنیم حالا برگشته میگه هرچی خرجت کردم بهم بده کافه  ی بار رفتیم کافه ک آب میوه گرفتم ی بارم بستنی اونم ی دونه ک باهم خوردیم با ی ست لباس خواب به نظرتون جواب چی بدم بهش؟ و دیت آخر ب زور میخواست منو ببره خونشوووون کلی ترسیده بودم چون ۲۰ سالمه و تاحالا تو رابطه نبودم فکر میکنم پول بریزم ب حسابش در اصل دارم خودمو کوچیک میکنم 

برگردون ستشم بفرست براش بلاکش کن

با هر ننه قمری معاشرت نکنید عزیزان

ای ایران ای مرز پر گهر                  ای خاکت سر چشمه ی هنر   دور از تو اندیشه ی بدان               پاینده مانی تو جاودان                                                                                                                               #پاینده_ایران👑💙👑                                   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی ک لباس خوب بگیره هدفش مشخصه

دختر خوب ی چی میگم یادت باشه

رل  نز نز نزن نزن

اگ زدی به ادمی بزن ک اگ خواستی تبدیل به شوهرش کنی

سرتو‌بالا بگیری

آقا هستم،جان عزیزت لایک نکن🫤🫤🫤
برگردون ستشم بفرست براش بلاکش کنبا هر ننه قمری معاشرت نکنید عزیزان

آخه به نظرت ارزش خودمو نمیارم پایین ؟ چطور اون کلی ببخشید دست زده ب من دستمو گرفته بوسیده من که نمیتونم اولین بوسمو از اون بیشعور پس بگیرم چی؟ اون فقط یکم پول خرج کرده من اولین تجربه های قشنگمو از دست دادم 

شما هم وقت با ارزشتو گذاشتی پول لوازم آرایش زیبایی دادی بگو افتخار دادم اومدم باهات بیرون از سرتم زیاده گدا گشنه بعدم بلاکش کن

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
آخه به نظرت ارزش خودمو نمیارم پایین ؟ چطور اون کلی ببخشید دست زده ب من دستمو گرفته بوسیده من که نمیت ...

نه 

ببین فراموشش کن کارت اشتباه بوده

این بشه تجربه برای همه ی عمرت 

اگه دیدی کسی از راه نرسیده میخواد دستتو بگیره میدونی داستانش چیه

ای ایران ای مرز پر گهر                  ای خاکت سر چشمه ی هنر   دور از تو اندیشه ی بدان               پاینده مانی تو جاودان                                                                                                                               #پاینده_ایران👑💙👑                                   
آخه به نظرت ارزش خودمو نمیارم پایین ؟ چطور اون کلی ببخشید دست زده ب من دستمو گرفته بوسیده من که نمیت ...

حالت خوبه عزیز؟!! یعنی الان دارید میگید ایشون هزینه بوسیدن شما رو پرداخته با آبمیوه و بستنی؟!:/

شما خودت خواستی این لحظات رو با ایشون داشته باشی 

بدون شناخت کافی پس اشتباهتو بپذیر

کسی ک لباس خوب بگیره هدفش مشخصهدختر خوب ی چی میگم یادت باشهرل نز نز نزن نزناگ زدی به ادمی بزن ک اگ ...

الان میفهمم که حتی این دو ماه هم اشتباه کردم باهاش حرف زدم 

تنها کاری که کرد وقتمو گرفت 

از لحاظ درسی ام بهم آسیب زد