2777
2789

آرزو میکنم هیچ وقت به درد ما مبتلا نشید❤

عقب میوفته ته دلم یه قلقلکی میده بالا سری ...میخوای بری تست بزاری...دوباره از خودت میپرسی؟میخوای مثل ماه های قبل دوباره ناراحت شی؟توهم زدی باز؟ولی بازم ته دلت خالیه میری میزنی منفی منفی منفی ....

من فروردین ۲۹ ام پریود شدم اردیبهشت ۳وم خرداد ۸ ام منتظر پریودم دیروز که نهم بود دوباره نتونستم جلوی خودمو بگیرم تست زدم بازم منفی:)احتمالا بازم میخوام ۵ ۶ روز عقب بندازم ۱۴ ام یا ۱۳ ام میشم اومدم برا خودم زیره جوش درست کردم دارم میخورم چکار کنم زودتر بیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا ولی خب خودم هم تنبلی دارم چه روشی عزیزم

شاید باورت نشه، من بار اول که بچه نداشتم اتفاقی این کارو کردم همون ماه باردار شدم، بار دوم وقتی بچه دومی رو میخواستم همون کارو کردم در کمال تعجب همون ماه دوباره باردار شدم 

2810