2777
2789
عنوان

لطفا عزیزایی که گربه دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 72 پست
ی عالمه مرغ پوره براش درست کردم بنظرت بریزم روش یا قاطیش کنم تشویق میشه بخوره؟ حیفم میاد ب اون مرغا ...

روی یکمش امتحان کن ببین میخوره 

والا گربه ها لوسن و. هر کدوم یه اخلاقی دارن و نمیشه قطعی گفت 😅😁❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیاز پخته و ادویه مگه برای گربه مضره؟ چ ضرری داره؟من چندباری از غذا خودمون دادمش !

با چندبار اتفاقی نمیوفته ولی این ک دیگه عادت کنه همیشه بخاد اینجوری غذا بخوره مضره، والا دقیقا نمیدونم مضراتش چی هست ولی فک کنم واس کبدشون بد باشه

2805
وقتی براش مرغ میپزم نمیخوره روش یه قاشق اب گرم میریزم با کنسرو اماده قاطی میکنم میاد میشینه دستم میخ ...

اخه غذا خشک گرون مرغ گرون باز کنسرو هم گرون... بخدا این دوماه هزینه غذاش از کل عمر من بیشتر شده🤣

غذا خشک برای من اسونترم هستا کثیف کاری هم نداره ولی خب میگن خوب نیس هرروز غذا خشک حداقل دوسه روز بای ...

آره میدونم

ولی چیکارشون کنیم ادا زیاد دارن😅

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

عزیزم دیگه وقتی مسئولیت قبول میکنی باید قبلش ببینی توانشو داری یا ن

مبدونم ولی خب دیگه واقعن ادم ی جاهایی نمیدونه چیو جایگزین کنه، وظیفم بود گوشت و مرغ براش بگیرم ناز میکنه نمیخوره نمیتونم غذای خورشتی بدم بده براش

2810