2777
2789
عنوان

شوهرم ناهار نخورد رفت چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3649 بازدید | 123 پست
انقدر بنده های خدا به اخلاق گ.وه مردها راضی شدن دم نزدن الان کلا فکر میکنن همین که پسره با شلاق نزده ...

دقیقا استارتر میگه همیشه خوش اخلاق بودم!!! اقا خسیس هم هست و انگار با این ویژگی هم این خانوم سازش کرده

حالا تو حال و هوای بارداری اصلا بگو اشتباه بگو بی سیاستی هرچی دلخور بوده دلش گرفته

یعنی این مرد نباید یک ذره قدردان و با شعور میبود؟ با خودش میگف یه روزه حالش بده بزار دوکلمه حرف بزنم باهاش اروم بگیره ؟ فقط زنا مقصرن همیشه همه جا

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa
درگیر چ چیزایی هستیچن سالته؟ مث بچه ها نشستی گریه کردی ک تو خواب کادو نگرفتی؟؟؟!! بچه ۳ ساله گریه می ...

میگم تو واقعیت هم همینه شوهرم بعدش ک خوابمو گفتم گفتش خب معلومه که خوابت میخاد تعبیر بشه حالا من چجوری اون لحضه آروم میشدم و تازه اونم آروم میکردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه کلکی اگه سیاست داشتم ک روزم این نبود همش از سادگی و هیچی بلد نبودنمه

الآن که بارداری‌ بفکر بچه باش هر گریه و ناراحتی به بچت اثر میذاره 

ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان 

عزیز میتونستی وقتی ناهارشو خورد  خستگیش دررفت با خوش اخلاقی بحثو از بچه تو شکم میکشوندی ب کادو  .. که از الان باید ب فکر کادو واسه مامان نی نی باشی و ...با اون لحنی ک خودت میدونی  

نکه گریه کنی خواب دیدم اینجوری شده  

خوابت رو تو تایم مناسبی تعریف نکردی ... شکمش سیر بود بهتر جواب میداد ...

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
هميشه ح نبايد كاري كرد.اونم بچه نيست و شما مادر ك بدوئي دنبالش لقمه دهنش بزاري.چيز خاصي نشدهشوهرت پي ...

دقیقا احساس میکنم اینجوری قهر کرد رفت تا من دیگه راجب کادو خریدن چیزی نگم و انتظاری نداشته باشم ازش

ینی توقع داری چی برات بخره؟

با توجه به وضعیت مالیش حتی میتونه سرویس کامل طلا بهم بخره اما خب چون خسیسه من ی تیکه طلا هم بخره خوشحال میشم اما اگه طلا نخره واقعا ناراحت میشم

میگم تو واقعیت هم همینه شوهرم بعدش ک خوابمو گفتم گفتش خب معلومه که خوابت میخاد تعبیر بشه حالا من چجو ...

خب نگیره

شوهر منم سر زایمانم پول نداشت هیچچچی نگرفت 

حتی ی شاخه گل نگرفت

گریه و شیون و واویلا راه ننداختم 

همیشه ک شرایط ایده آل نیست

ول کن الکی زندگی رو تلخ میکنی برا خودت و شوهرت

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
دقیقا احساس میکنم اینجوری قهر کرد رفت تا من دیگه راجب کادو خریدن چیزی نگم و انتظاری نداشته باشم ازش

احساس نكن مطمئن باش..اين موضوع نياز به همچين عكس العملي نداشته.

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
چندتا تاپیکاتو نگاه کردم همه دغدغه ات جمع کردن پول و طلاست مطمئن هستم اون خواب هم از خودت درآوردی آخ ...

اخه چون شوهرم پولدارههههه و هیچی نمیخره خب منم دق میشه تو دلم باز اگه پول نداشت ی چیزی

2810