2777
2789
عنوان

شوهرم ناهار نخورد رفت چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3649 بازدید | 123 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب عزیزم الان چرا داری خودتو عذاب میدی با این حرفااصلا کادویی که با گریه بخواد بخره چ ارزشی داره

دعا کن بچت سالم دنیا بیاد زایمانت اسون باشه زودسرپا بشی مادر خوبی باشی بخدا اصلا مهمنیست ی ادم بیشعور برات کادو میخره یا نه

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa

دیگه رفت میخوای چیکار کنی

حالا مثلا هدیه بخره چی میشه یا نخره چی میشه 

اینقدر زندگی سخت شده مردا رو اذیت نکنید 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
واقعا قهر کرد؟

پس الکی نوشتم همه اینارو اره دیگه قهر کرد رفت چون همیشه تو خونه خوب و خوش اخلاقم ی روز گریه میکردم بدون توجه چون اگه بخاد توجه کنع باید از پولش بگذره خسیس بدبخت

بدبخت شوهرت 

شوهر منم حتی گل نخرید 

نمیگم ناراحت نشدما ولی دیگه این کارم نکردم 

راست گفته خب اومده یه ناهار بخوره نشستی نسیه دعوا کردی🤣

حالا شام از دلش در بیار 

تو این گرونی همین که خرج بچه رو خونه رو در میاره هنره بخدا

2810