2777
2789
عنوان

دعوای مامانم

282 بازدید | 12 پست

سلام دوستان❤️

مامانم پیشم‌اومد  داشت بحث میکرد شوهرم زنگم زد مامانم داشت میگفت بدم میاد از اخلاقت و اه و اینا بعد شوهرمم شنید ولی هیچی نگفت،بنظرتون شوهرم اگر پرسید چی بگم جمعش کنم؟حالا شوهرم کافیه دعوامون شه تا بحث اینو بکشه وسط بگه تو فلان میکنی کاراشون میکنی بعد مامانت اینطوری رفتار میکنا و فلااان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرت باید خاله رنک باشع ک دخالت کنه

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
متاسفانه خیلی رو این چیزای سطحی و کوچیک حساسه و همش تبکه میکنه یهو میگه

بگو مسئله ای بین منو مادرم بود اصلا توضیح نده

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

بگو داشته دعوای دختر یکی از فامیلا با مامانش رو تعریف میکرده برام .

ولی جدی اگه شوهرت انقدر حساس و تکه پرونه ، وسط دعوا جواب تلفنش رو نده . یا برو یه جای خلوت جواب بده که اینجوری دردسر نشه برات 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

وا عزیزم به شوهرت ربطی نداره که بعدشم اگه پرسید بهش بگو مسئله مادر و دختری بوده اگه گفت بگو بهش بگو اگه صلاح میدیدم خودم اعلام میکردم بعدشم نباید شوهرتو انقدر لوس بار بیاری که از هر مسئله ای بخواد سر در بیاره باید یه خانم با سیاست باشی و اختیار شوهرتو داشته باشی که یه موقع نگه زنم بی زبونه واست هوو بیاره حواستو خوب جمع کن عزیزم 😊