2777
2789
عنوان

تجربیات خوردن قرص سایتوتک

867 بازدید | 8 پست

سلام وقت بخیر

من هفته ۵ هستم

دیروز ساعت ۵:۳۰ بعد از ظهر هر یک ساعت یه قرص سایتوتک زیرزبانی یه واژن هم زمان گذاشتم ۵ تا زیرزبانی ۵ تا واژن

بعد از چند ساعت یه مقدار خون ازم اومد همراه با اسهال ولی الان خونریزیم خیلی نیست بیشتر میرم دستشویی ازم

خونم غلیظ بود ولی الان کم شده

بنظرتون دفع شده؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم شماهم باهفته های من یسکانید. منم پنج هفته اخراش بودم. وبایکونصفی قرص زیرزبانی ویکپنصفی واژن که اونم یکی جذب نشدسقط کزدم خونریزی زیادهمراه لخته داشتم ولی دیگه قطع شدوهیچی خونریزی ودردندارم چندجاخوندم میگن اصل همون لخته هاست واگرخونریزی کم بشه ویاقطع یعنی بقایانداری حالامن مطمئن نیستم بایدبرم سونواگران شاالله چیزی نبودبه شماهم اطلاع میدم نگران نباشی زیاد. 

من خون های غلیظ الان دارم دفع میکنم ولی لخته یا مثل یه تیکه گوشت نیست خون خیلی غلیظه این همونه؟ یعنی ...

ببین یه تیکه گوشت هست عکسشو می‌ذارم خیلی بزرگ نیستا خودم خیلی پیگیر بودم یهو تو نت دیدم و گفتم من اینو بین لخته ها دیدم که دفع شد این باید دفع شه جنینه 

همبنجوری دراز بود البته من ۵ هفته بودم 

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱