2777
2789

تو سلف دانشگاهم اینجا آشپزشون خیلییییییییی خوبه غذاهاش خوشمزس مخصوصا قرمه سبزی چند روزه ویار کردم بدجور قرمه سبزی دلم میخواد ولی میگن نباید بخوری نمیدونم گرمی و قاعده اور چیکار کنم بنظرتون خطر داره؟؟؟ 

۹ هفتم

چرا نخوری،والا من تاحالا نشنیده بودم،برو بخر با خیال راحت بخور

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بپرسم چه دانشگاهی ؟

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.همه‌ی ما دستِ کم در روایت یک نفر هیولایی نفرت انگیز هستیم.                چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اين‌ها که من با جان خود کردم/طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى/ غلط مى‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙                           🎧🌙Tom Odell_another love

ببین هر جور خودت صلاح میدونی 

ولی من میخوردم 

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

قرمه سبزی رو تازه اضافه کردن به لیست این نخور اونو نخور 

والا گوشت سردی.لوبیا سردی 

سبزی هم معمولا سردی 

چی موند پس

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
2810