2777
2789
عنوان

شوهرم داره تو خواب حرف میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 50 پست
شوهر من تقریبا کار همیشگیشه بغیر این هییییی تکون میخوره چند بار افتاده از تخت با خوف بیدار شدیم🤦🏻‍ ...

قبل خواب یه دمنوش ارام بخش مثل گل گاو زبان سنبل طیب و اینجور چیزا دم کن بهش بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای شوهرمنمم اینجوریه منم می‌شینم باهاش حرف میزنموغش میکنم ازخنده

عالیه ادم دلش نمیاد بخوابه یبار دیدم میخنده گفتم چیکار میکنی گفت کاسرو گذاشتم رو سرم گفتم خب گفت دارم میرقصم😂😂😂

ن این کاری کنه میگه 😂 کلا تو خواب خیلی مظلومه

اوخی سایش بالا سرت همیشه

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
چه جالب، تو خواب سوالت رو متوجه میشه؟؟؟ هرگندی بزنه نیاز به ردیاب و شنود اینا نیس خودش تو خواب لو می ...

😂😂😂اره خیلیم صادقه اصلا ی حقیقتای دارکی میگه هاااا ادم تو مستی نمیگه

میره طبقه چند

نمیره

دوشو میزنه .می پره از خاب

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
خوشبخت باشین گلم بفکرتونه خب

اره قربونت

همینطور شما

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄