2777
2789
عنوان

جلسه اول خواستگاری چیا بپرسم

175 بازدید | 14 پست

بگین لطفا فردا هستش قراره دوتایی بریم بیرون 

عکس همو دیدیم پسندیدیم 

چیا بگم 

در مورد اعتقاداتش چطور سوال کنم بفهمم نماز میخونه یا نه اهل حلال و حروم هست یانه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راحت باش

از توقعاتش از همسر ایندش بپرس

از شغلش 

خانوادش

میزان اعتقادتش

چندتا سوال چالشی ام بپرس بعد بشین تحلیل کن جوابشو😂

)کاربری دست دونفر(مامان و دختر) بود الان دست منه(دختر))ارزش آدما به اندازه چیزیه که دوست دارن...یکی که عشقِ ماشینه ارزشش اندازه ماشینه...یکی که دیوونه ی طلاس ارزشش به همون اندازه اس...یکیم که عاشق خداست ارزشش بی نهایته...نمیدونم کی قراره از ته دل بخندم و خوشحالی و خندم بشه چسبِ زخمِ زخمای قبلیم ولی میدونم میشه امسال سالِ موفقیتمه...مامان میدونم  حواستون بهم هست میدونم نگام میکنین و خیلی شبا که با گریه میخوابم بغلم میکنین حس میکنم صداتونو که هی بهم میگین امید داشته باشم بالاخره تو زندگیِ منم بهار میشه...میدونم...ممنون که اجازه دادین دوستتون داشته باشم(مامانِ هممون:حضرت فاطمه (س))یه دهه هشتادی که تجربه هاش خیلیییی بیشتراز سنشه شاید دهه هاا تفاوت🙂👌🏻عاشقِ دردا و محدودیتا و نشدن های زندگیمن...اونا قوی کردن منو...غمگین ترین فعل:نشدن🙂...آینده ی مبهم...بااینکه تو قایق تنهام و یه اقیانوسِ طوفانی روبه رومه پاروم شکسته اما میجنگم باید بجنگم تنها راهم اینه...اگه میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستین که انرژیش ده برابر به خودتون برمیگرده....زیر۱۸سال(چه سنی چه عقلی)نه ریپ کنه نه بیاد تاپیکام😒برید توهمون تاپیکای درس و مشق خودتون😒عاشقِ لیلایِ بینهایت❤🙃از دیار امام رضا(ع)

اعتقادات مهمه ولی اخلاقیات خیلی مهمه حتما بپرس عصبی وتندخونباشه البته همه قایم میکنن این موردارو اگه داشته باشن راحت بپرس سوالاتتو چجوری نداره بگو نظرتون راجع به نماز خوندن چیه ودرشرایط ناراحت کننده  وپرتنش واکنش شماچیه 

راحت باشاز توقعاتش از همسر ایندش بپرساز شغلش خانوادشمیزان اعتقادتشچندتا سوال چالشی ام بپرس بعد بشین ...

سوال چالشی چی هست میشه بگید منم استفاده کنم😅

در لحظه خوشحال باش ن گذشته برمیگرده نه میدونی آینده چی در انتظارته
راحت باشاز توقعاتش از همسر ایندش بپرساز شغلش خانوادشمیزان اعتقادتشچندتا سوال چالشی ام بپرس بعد بشین ...

اخه بلد نیستم چیا بپرسم اگر اذیت نمیشی میشه چنتا راجب میزان اعتقادات بگی بپرسم ؟ من بار اولمه اصلا بلد نیستم 

اخه بلد نیستم چیا بپرسم اگر اذیت نمیشی میشه چنتا راجب میزان اعتقادات بگی بپرسم ؟ من بار اولمه اصلا ب ...

راحت باش عزیزم

بزار تجربه خودمو بهت بگم بفهمی اینا همش عادیه

ما اشنا بودیم ازقبل خوب یعنی دوست نبودیم ولی همو میشناختیم و راحت بودیم ولی شب خاستگاریی اینقدرررر استرس داشتمم که نگوووموقع صحبت تو اتاقم منی که فن بیانم خوبه و همش دارم حرف میزنم لال شده بودم😐اقای داماد هرچی میپرسید من مث بز نگاه میکردم و میگفتم میشه راجبش فکر کنم😂😂خلاصه دیدم نمیشه که اینجوری و خانواده دامادم ناراحت شدن فکر میکردن من خوشم نمیاد ازشون که این رفتار رو میکنم اجبارا رفتم مشاور...اولش اینکه اوشون شروع میکنه معمولا از خودش میگه و...بعد از شما میپرسه شما اسمتون و سنتون و رشته تحصیلیتونو بگین فقط بعد میتونی حتمااخ ازش بپرس چه توقعاتی داره از همسرش...بگو میزان اعتقاداتتون چقدره؟ایا به‌نماز و روزه پایبندین؟بعد میتونی ازش بپرسی انتظار داره همسرش چه پوششی داشته باشه و...

من زیاد یادم نمیاد

هاا راسییی سوتی ام دادی اصلا نگران نباش عادیه😂😂😂من خببب شب اول مث اسکولا ازش پرسیدم اگه بین من و مامانت دعوا شه طرفدار کی میشی😂😂😂بچه بودممم تازههه سوالیم نداشتم بلد نبودم بپرسم😂😂ارامش خودتو حفظ کن اروم اروم حرف بزن که بتونی جملاتتو تو ذهنت مرتب کنی به طور کلی برخورد اول خیلی مهمه مخصوصا ۳دقیقه اول بااراش رفتار کن یه لبخند ریز رو لبت باشه بزار اول اون شروع کنه واینکه هر سوالی پرسید و جواب داای میتونی برا راحتیت بگی شما چه نظری دارید یا شما چه برخوردی میکنین با توجه به سوال یه جمله بگو که پاس بدی بهش...خلاصه همین دیگه سوال دیگه ای یاوم‌اومد میگم هاا حتماااا از اهداف ۵سال یا۱۰سال ایندشم بپرس ببین دنبال پیشرفته یا نه

)کاربری دست دونفر(مامان و دختر) بود الان دست منه(دختر))ارزش آدما به اندازه چیزیه که دوست دارن...یکی که عشقِ ماشینه ارزشش اندازه ماشینه...یکی که دیوونه ی طلاس ارزشش به همون اندازه اس...یکیم که عاشق خداست ارزشش بی نهایته...نمیدونم کی قراره از ته دل بخندم و خوشحالی و خندم بشه چسبِ زخمِ زخمای قبلیم ولی میدونم میشه امسال سالِ موفقیتمه...مامان میدونم  حواستون بهم هست میدونم نگام میکنین و خیلی شبا که با گریه میخوابم بغلم میکنین حس میکنم صداتونو که هی بهم میگین امید داشته باشم بالاخره تو زندگیِ منم بهار میشه...میدونم...ممنون که اجازه دادین دوستتون داشته باشم(مامانِ هممون:حضرت فاطمه (س))یه دهه هشتادی که تجربه هاش خیلیییی بیشتراز سنشه شاید دهه هاا تفاوت🙂👌🏻عاشقِ دردا و محدودیتا و نشدن های زندگیمن...اونا قوی کردن منو...غمگین ترین فعل:نشدن🙂...آینده ی مبهم...بااینکه تو قایق تنهام و یه اقیانوسِ طوفانی روبه رومه پاروم شکسته اما میجنگم باید بجنگم تنها راهم اینه...اگه میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستین که انرژیش ده برابر به خودتون برمیگرده....زیر۱۸سال(چه سنی چه عقلی)نه ریپ کنه نه بیاد تاپیکام😒برید توهمون تاپیکای درس و مشق خودتون😒عاشقِ لیلایِ بینهایت❤🙃از دیار امام رضا(ع)
سوال چالشی چی هست میشه بگید منم استفاده کنم😅

مثلا یه موقعیت

اگه فلان اتفاق بیوفته واکنش و رفتار شما چیه

براساس تیپ شخصیتی اقا باید بچینی و انتظارات خودت

من چون اعتقاداتش برام خیلی مهم بود موقعیاتی که چیدم جوری بود که بفهمم چقدر پایبند اعتقاداتشه

بعدشم وقتی فهمیدم موقعیتایی گفتم که بفهمم همسر چه نقشی تو زندگیش داره

واینکه‌مثلا میگفتم اگه یه روز همسرتون تصمیم بگیره دیگه حجاب نداشته باشه(خیلی رو حجاب ومخصوصا چادر حساس بودن)شما چه برخوردی میکنین واینجور چیزا

خیلی یادم نمیاد چی پرسیدم😐😑

مثلا یه موقعیتاگه فلان اتفاق بیوفته واکنش و رفتار شما چیهبراساس تیپ شخصیتی اقا باید بچینی و انتظارات ...

😂😅واقعا شما ی زن سیاستمدار پدر شوهر دربیارید

در لحظه خوشحال باش ن گذشته برمیگرده نه میدونی آینده چی در انتظارته
😂😅واقعا شما ی زن سیاستمدار پدر شوهر دربیارید

😅😅😂😂😂😂