2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا؟توی پیشونیتون هم لک افتاد؟

نه عزیزم فقط رو گونه هام ، بود دوتا طرف صورتم لک بزرگ ، خداروشکر برطرف شد، علاوه بر سرم ویتامین سی ، ماسک و اسکراب هم استفاده میکردم دو هفته یکبار

من روی پیشونیم هم افتاده،میشه راهنمایی کنی دقیقا چی استفاده کردی،چ مارکی؟

عزیزم من همون بعد زامیمان تقریبا شروع کردم به استفاده، یکی از آشناها مشاوره داد ، بهم یه دور چشم بلک بری، یه سرم ویتامین سی و یه اسکراب و یه ماسک داد، ماسک و اسکراب رو هفته ای یبار میزدم؛ کرم هارو هر روز، حالا اون میگفت باید روتین روزانه هم داشته باشی دیگه من حوصلم نمیکشید، فقط همینارو گرفتم، ولی واقعا عالی بود، بعد از دو ماه قشنگ کمرنگتر شده بودن لکه ها، دیگه به مروز استفاده کردم رفتن ، اولا عزا گرفته بودم ک چیکار کنم با این لک ها

اگه بخوای شمارشو بدم چون من نمیدونم مشکل تو هم مثل منه با نه، باید مشاوره بشی و یه سری سوالا میپرسه ازت بعد محصولارو معرفی میکنه بهت ک چیا بگیری برا مشکلت

خیلی ممنون ک توضیح دادید،من دوسال از زایمان گذشته،باید برم دکتر

خواهش میکنم عزیزم انشاالله پوستت درمان بشه، حالا شمارشو میدم زنگ بزن یه مشاوره شو ضرر نداره

+98 991 388 3023

بگو شمارتو از خانم باقری گرفتم 

منم توبارداری دومم هم پیشونیم بودهم دماغم بعداززایمان کم شده بودولی همچنان بودازپیجی خرید کردم خیلی خوب بود.کاملا ازبین رفت  بروپیجش تواینستاپیام بده kosha203040