2777
2789
عنوان

سقط باقرص سایتوتک

88 بازدید | 12 پست

سلام خانوما. من پنج هفته سقط داشتم دیشب باقرص چون شرایطم یه مقداراورژانسی بودیعنی روی سزارین قبلیم که پنج ماه پیش بوددکتربهم گفت دیگه سعی کن باردارنشی چون رحمت خیلی نازکه ودوتابچه دارم که هردوهم سزارین. دیروزباچهارتاقرص سایتوتک هم زیرزبانی هم واژنی سقط کردم به نسبت دیشب بعدسه ساعت دردداشتم وتاصبح امروزخونریزی شدیدهمراه بالکه های خون داشتم ولی ازاون به بعدهیچ. خونریزی ندارم امکان داره سقط ناقص باشه توجه نکردم که ایاجنین بوددفع شدیالخته های خون. هرچی هم داروهای گرمازامیخورم بازم خونریزی ندارم کامل قطع شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چی دفع کردی؟ من هم پنج هفتم امروز از ۱۱ تا حالا پنج تا قرص خوردم زعفرون و بپر بپر خونریزی دارم چند تا لخته متوسط دفع کردم یعنی اینا جنینه؟

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
نه خودم یه دخترپنج ماهه دارم خیلی بااسترس پیش رفتم

الان پشیمون نیستی؟عذاب وجدان نداری

من نامه پزشک برا سقط دارم قانونی میتونم سقط کنم به خاطر شرایطم ولی نتونستم باهاش کنار بیام.

چون از سه دکتر دوتاش گفتن سقط یکیشون گفت نگه دار..دو دل شدم

الان پشیمون نیستی؟عذاب وجدان نداریمن نامه پزشک برا سقط دارم قانونی میتونم سقط کنم به خاطر شرایطم ولی ...

نه عزیزم چون هنوزروح دمیده نشده بود بعدم من دوتبچه دارم یکی پنج ماهشه وحق دخترم ضابع میشه واینکه شرایط خودمم طوری نیست که بتونم ازپس سه تابچه بربیام عذاب وجدان وقتی دارم که بچه زنده شده باشه