2777
2789

؟؟

حس میکنم برای هیچکی مهم نیستم

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

چرا همه دوستت داشته باشن و چرا بهت فکر کنن؟  ب احتمال زیاد ریشه در کودکیت داره احتمالا انقد بهت بی محلی کردن و کانون توجه نبودی دیگه الان محبت و توجه میخوای       ول کن این مردمو    مردم خودشونم ب زور دوس دارن چ برسه دیگری 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی ب کسی فک نمیکنه عزیزم کسی حال و وقتشو نداره اصلا

ولی در کل جذبه داشته باش

جدی طور باش و در کنارش محبت کن

احترام بزار  ب همه و مودب باش

لباس اتو کشیده بپوش و بوی خوبی بده و به خودت برس

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
کسی ب کسی فک نمیکنه عزیزم کسی حال و وقتشو نداره اصلاولی در کل جذبه داشته باشجدی طور باش و در کنارش م ...

چجوری جذبه داشته باشم؟

منظورم همینه دوست دارم همه جذبم بشن و دوستم داشته باشن

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

رابطه خودتو با خدا درست کن، خدا رابطه ی تو رو با همه درست میکنه❤️ چون دل آدما دست خداست (امیرالمؤمنین علیه السلام ). 

تو مدل رفتاری درستو انتخاب کن و اینم یادت باشه که هیییییچوقت نمیشه همه رو از خودت راضی نگه داری، چون سلیقه ها. متفاوته، خدا رو از خودت راضی نگه دار❤️

چجوری جذبه داشته باشم؟منظورم همینه دوست دارم همه جذبم بشن و دوستم داشته باشن

با شخصیت باش

لباس خوب بپوش صرفا ن مارک

هرچی میپوشی اتو کشیده و تمیز

ب صورتت برس 

مودبانع صحبت کن احترام بطار و بیش از حد صمیمی نشو با کسی

همین

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه