2777
2789
عنوان

اقدامی ها و باردارا میشه یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 65 پست
اخه وقتی بتا نرفته بالا تو خون معلوم نشه تو سونو که اصلا معلوم نمیشهمنتظرم یه۱۰روز دیگه بگذره باز بر ...

دکتر زنان رفتی ؟یا خودت میری آزمایشگاه از ملیش خون میدی !اخه منم مثل شما هم .با این تفاوت دکتر بخاطر اینکه عمل واریکوسل رو روی همسرم انجام داده گفته تا من نگفتم نباید باردار بشی

من ۲ ماه اوابوست خوردم ول کردم دیگ شوهرمم ۳ ماهه قرص میخوره تحرک رو ۱۳ کلا امیدی ندارم چون قلیون میک ...

منم اقدامم همه اینارو ماهم گذروندیم ولی همش میگن استرس نداشته باش ولی مگه میشه.فقط اوابوست خوردی قرص دیگه بت نداد؟ 

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اقدامم همه اینارو ماهم گذروندیم ولی همش میگن استرس نداشته باش ولی مگه میشه.فقط اوابوست خوردی قرص ...

کلاس یوگا برید

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معلم مهر ۱۴۰۴ برام دعا کنید
دکتر زنان رفتی ؟یا خودت میری آزمایشگاه از ملیش خون میدی !اخه منم مثل شما هم .با این تفاوت دکتر بخاطر ...

متوجه نشدم؟

دکتر زنان رفتم بله علایممو گفتم گف با این علایما توهم بارداری نزن دلخوش نکن موعدت موعدت گذش برو خودت ازمایش بده ن دکتر ازمایش بتا ننوش برام خودم رفتم چون۱۴روز از موعدم گذشته بود رفتم ولی هیچی

منم اقدامم همه اینارو ماهم گذروندیم ولی همش میگن استرس نداشته باش ولی مگه میشه.فقط اوابوست خوردی قرص ...

اره واقعا نمیشه بهش فکر نکرد یه مدت  لتروزول و پودر این چیزا هیچ کدوم تاثیری نداشتن دیگه ۲ ماه آخر روزی ۲ تا اوابوست خوردم 

کلاس یوگا برید

ورزش میکنم مدام سرگرمی و هنر انجام میدم ولی فکرش وقتی میاد نمیشه فرار کرد بخصوص وقتی نزدیک موعده

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂

متوجه نشدم؟دکتر زنان رفتم بله علایممو گفتم گف با این علایما توهم بارداری نزن دلخوش نکن موعدت موعدت گ ...

منم ۸روز از پریودم گذشته منتظرم دو شنبه بشه برن دکتر زنان برام آزمایش بتا بنویسه 🥺بعد بهت دارو داد ک پریود بشی ؟؟

ورزش میکنم مدام سرگرمی و هنر انجام میدم ولی فکرش وقتی میاد نمیشه فرار کرد بخصوص وقتی نزدیک موعده

یوگا خیلی خوبه

یکی از اشناها چندماه یوگا رفت باردار شد

مشکلتوت چیه؟

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معلم مهر ۱۴۰۴ برام دعا کنید
اره واقعا نمیشه بهش فکر نکرد یه مدت لتروزول و پودر این چیزا هیچ کدوم تاثیری نداشتن دیگه ۲ ماه آخر ر ...

منم کیوتن و اوابوست میخوردم بعد فهمیدم همسرم واریکوسل داره اینایی ک من میخوردم داروهای مکمل وتقویتی ه

وگرنه من مشکلی نداشتم

یوگا خیلی خوبهیکی از اشناها چندماه یوگا رفت باردار شدمشکلتوت چیه؟

فولیکولم ضعیفه ماه قبل اصلا تخمکگذاری نداشتم

2810