2777
2789
عنوان

نشانه های ظهور امام مهدی میاد 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 49 پست
من ی عالمه گناه دارم ی عالمهههههه...بی حجابم..همش درحال مسخره بازی درآوردند تو جمع...غیبتم زیاد دارم ...

و منی که کلا این حرفارو بلد نیستم

نماز نمیتونم بخونم، باید بنویسم و بگیرم دستم تا یادم نره، اسلامم که هیچی... یه چیزایی از قرآن حالیمه فقط

ولی خب، محاسبه نفس کن، سعی کن ترک گناه کنی، نه سال زمان زیادیه، فرصت داریااا

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
من ی عالمه گناه دارم ی عالمهههههه...بی حجابم..همش درحال مسخره بازی درآوردند تو جمع...غیبتم زیاد دارم ...

شما که اینقدر حالیتونه ودل مهربونی دارید چرا تصمیم نمیگیرید مسیرتون رو عوض کنید

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا کنه بتونم خوب باشم.تحمل ندارم نمیتونم ببینم

ان‌شاالله عزیزم ، میدونم که میتونی 🥰❤️

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

حق الناس برای من یه عذابه بزرگه 

واقعا  نمیشه حق کسی به گردنت نباشه ناخواسته هم پیش میاد 🥺🥺

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

و منی که کلا این حرفارو بلد نیستمنماز نمیتونم بخونم، باید بنویسم و بگیرم دستم تا یادم نره، اسلامم که ...

ببین من گناه می‌دونم زیاد دارم..ولی گناهم اکثرا غیبته...عادتم شده..ینی یکی چن ثانیه ازکنارمم رد میشه غیبتشو میکنم😐😐😐😐😐😐

گناه دیگمم بی حجابی و آرایش و ایناس...

ولی اصلااااااا ی هزار تومان حرومم نمیتونم بخورم..وجدان خوبیم دارم خیلییی حساسه

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
ببین من گناه می‌دونم زیاد دارم..ولی گناهم اکثرا غیبته...عادتم شده..ینی یکی چن ثانیه ازکنارمم رد میشه ...

همین دیگه... غیبت و تهمت و اینا رو فقط با محاسبه نفس میشه کنار گذاشت فقط...

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

قبلا بچه مثبت بودم..یهو فاز عوض کردم...

ی مدت لجن ب تمام معنا شدم چن ساللللل...

خدا همسرم و مسیرم قرار داد..نه سال پاک پاکم ..تنها گناهم زبونمه و بیحجابیم...

بشدت دلسوزم ب غریبه و همه

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
ان شاء اللهتوکلم وامیدم به خداست وبه اهل بیت توسل میکنم که شب اول قبر تنهام نذارند

😊❤️توکل به خدا

همین دیگه... غیبت و تهمت و اینا رو فقط با محاسبه نفس میشه کنار گذاشت فقط...

ینی چی محاسبه نفس اولین باره میشنوم

ینی چی محاسبه نفس اولین باره میشنوم

یه سری روش خاصی داره... شبیه یه کارنامه میمونه ولی برای اون کارایی که میخوای انجام بدی، مثلا غیبت نکردن، با توجه به همینا نمره میدی

قبلا بچه مثبت بودم..یهو فاز عوض کردم...ی مدت لجن ب تمام معنا شدم چن ساللللل...خدا همسرم و مسیرم قرار ...

میفهمم چی میگی.اگه بخوای میتونی حجابت رو رعایت کنی .منم قبلا بی حجاب بودم ولی مسیرم رو عوض کردم خدا رو شکر .

برای غیبت هم سعی کن خودتو سرگرم کنید اون لحظه.

متاسفانه اکثر ما ایرانی ها درگیرش هستیم

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
یه سری روش خاصی داره... شبیه یه کارنامه میمونه ولی برای اون کارایی که میخوای انجام بدی، مثلا غیبت نک ...

عزیزم اگه میشه توضیح بده البته اگر تونسی ممنون میشم

والا یجوری مردم به گناهشون افتخار میکنن من میخوام راه خودمو برم تحقیر تمسخر حتی از سمت شوهرم (کلا با حجابم) بوده بزور مادرشوهرم دستمالمو دستکاری کرده گفته جلو مهمونا زشته