2777
2789

باداداشم و زنش اومدیم مشهد بعد از اول غرغر ودعوا داشت با داداشم با اینکه خودش اصرار که بیابریم مشهد بعد مامانمم اونجا مونده که ازدواج کنه و امشب برای مهریش حرف بزنن منم امروز باید برمیگشتم اینامیخاستن بمونن گفتن بمون گفتم قرار بوده جمعه برگردیم واینکه هروقت مثلا ۱روز بیشتر میموندم شوهرم غر غر میکرد و اذیتم میکرد ک تومیری میمونی نمیای منم واسه اینکه تنش ایجاد نشه بین منو شوهرم گفتم من با اتبوس میام اونم گف هرجور میخای منم گفتم میام ک وقتی رفتم اذیتم نکنه چون همیشه اذیت میکرد الان زنگ زده چزا بااتبوس میای هروقت رفتی مشهد یا دیر امدی یا بااتبوس وحق نداری دیگه بری نمیتونمم بگم به مشکل خوردم باخانوادم و زنداداشم بگم ک دعوا میکردن ومزاحم بودم وقضیه ازدواج مامانم نمیدونم بهش چی بگم الان پشیمونم ک دارم بااتبوس میرم بادوتا بچه کوچیک البته ابجی دیگم همراهمه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد راهه مگه چی میشه مگه بشوهرت بگو چشم نمیرم دیگه مردا فقط باید بگی چشم و کار خودتو بکنی دفعه بعد ی ...

۴ساعت راهه بنظرت اشتباه کردم پاشدم خودم بااتبوس اومدم؟

شوهرم میپرسه چیشده ک تنها اومدی

اصلا خودت فهمیدی چی گفتی؟ 

یه نقطه یه کاما یه چیزی بذار

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
اصلا خودت فهمیدی چی گفتی؟ یه نقطه یه کاما یه چیزی بذار

میگم اومدم مشهد ک جمعه برگردم بعد داداشم اینا میخان واسه ازدواج مادرم بمونن اونم ازدواجی که زن دوم داره میشه منم نمیخاستم توی مراسم باشم از اول سفرم همش دارن دعوا میکنن باهمو انگار ما مزاحمشونیم و تیکه میندازه زن داداشم بنظرتون کار خوبی کردم تنهایی برگشتم