2777
2789

دلم براش یذرههه شده هر روز باهاش تصویری حرف میزدم آبله مرغون گرفته با شوهرم رفتن خونه مادر شوهرم منم خونه مامانمم چون باردارم ، الان دیگه آبله مرغون هاش خشک شده 🥲 دیگه فردا میریم خونمون ، منم خودم پارسال گرفتم اما دکتر گفت باید احتیاط کرد زونا و..‌ نشه اما خانمایی که از بچشون دورن رو الان درک میکنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

الهی😁

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@بهار2124    

سلام عزیزم خوبی میشه بیای تاپیک ۳ تا مونده به آخرم نظر سنجی اسم دخترم 

یه کاربر ۱ ماهه داره به من و بچم توهین می‌کنه ولم نمیکنه 🤦‍♀️الانم نی نی یار تگ کردم شات توهین هاش رو هم گذاشتم می‌گفت همه کاربران ازت ناراضی ان میشه شما بیای بگی منو‌ می‌شناسی و بدی ازم ندیدی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@بهار2124 سلام عزیزم خوبی میشه بیای تاپیک ۳ تا مونده به آخرم نظر سنجی اسم دخترم یه کاربر ۱ ماهه دا ...

سلام قشنگم اره الان میبینم نی نی یار صدا میکنم

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

سلام قشنگم اره الان میبینم نی نی یار صدا میکنم

مرسی عزیز دلم بخدا پدرم رو در آورده ۱ ماهه نی نی یار پنج و شب هم خبر دارن همش تعلیقش می‌کنن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40