2777
2789
عنوان

خدایا با بد دهنی پسر کوچولوم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2702 بازدید | 114 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باهات شدیدا هم دردم😔😭😭😭😭

یه حرفایی میزنه بیشتر ب خودم ،حتی ب بزرگترا 

اصن خجالت میکشم همش میگم حتما پیش خودشون میگن اینا تو خونشون هم اینطوری حرف میزنن ک بچه یاد گرفته

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی اعصابش خورد میشه به خواستش نمیرسه با عرص پوزش میکنه آقا اصلا گه خوردم نخواستم،گوزو هم جدید یا گ ...

منم خنده ام گرفت ی بچه سه ساله اینو میگه😄😄

بقول دوستمون تا گفت یه حرف مشابه تکرار کن

دختر من کوچیک بود یاد گرفته بود مبگفت احمق من هی مبگفتم احمد هعی لون‌تکرار میکرد احمققققق😐 چندبار ک گفتم کلا یادش رفت

نمیدونم شاید بوده جلو بچه هم اینقد گفتن که یاد گرفته فهمیده البته حدث منه ناراحت نشی

نه ناراحت چی.‌این یعنی ک شما نه بچه هارو‌میشناسی نه دنیاشونو. و طبق گفته های ی بچه چهارساله حدس میزنی . 

بچه ها تواین سن چاخان میگن. یکی از دوستاش محکم زد توسر بچم بعد تا من‌اومدم بچه هه گف این منو زد.‌درصورتیکه من داشتم از پشت میدیدم🙃😄

parasoo1989@
نه ناراحت چی.‌این یعنی ک شما نه بچه هارو‌میشناسی نه دنیاشونو. و طبق گفته های ی بچه چهارساله حدس میزن ...

چه میدونم شاید شما درست میگید   ولی خب بچه ها عادت دارن حرفها واتفاقات داخل خونه رو میان میگن 

قطعا بچه شنیده.بابد ببینی کجاهیچ بچه ای خدادادی ک یلد نیست

نمیدونم بچه فامیل ک خب میبینشون تو هفته دو بار، شایدم از کارتون ها شنیده

هرچی ک خیلی اذیتم بااخلاقش

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه میدونم شاید شما درست میگید ولی خب بچه ها عادت دارن حرفها واتفاقات داخل خونه رو میان میگن

ما داخل خونه حرفی نمیزنیم ک اگه رفت بیرون بد بشه. من حتی وقتی تلفنی حرف میزنم با دوستم تی وی روشن میکنم میرم تواتاق .‌

parasoo1989@
بخدا اون روز رفته بود داخل کابینت دونه های پف فیلارو فرررررت ریخت رو زمین . ی‌عالم.گفتم مادر تو خسته ...

جونممممم🤣🤣😘

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
پسر منم همسن پسر شماست ولی فحش انگلیسی میده به داییش میگه دانکی مانکی داگ امروز میگفت تایگر😐

🤣🤣🤣🤣🤣

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
2810