2777
2789
عنوان

مامانای که بچه نه ماهه دارید

78 بازدید | 14 پست

دخترم اصلا غذا نمیخوره همه چی امتحان کردم ولی شبا تا صب شیر میخورع شیر شب قطع کنم ممکنه‌غذا خوب بخوره شما بچه هاتون شباهم شیر میخوره ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ای که بد غذا هست شیر هم قطع کنی همونه بچه های من دو تاشون همینجور بودن شب تا صبح هم شیر تو دهنشون بود بخدا سینه ام زخم شده بود با گریه شیر بهش میدادم

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
سرلاک بده سیب زمینی پوره کن بهش بده و هویج و تخم بلدرچین بهش بده و بعد از یک سالگی هم میتونی تقریبا ...

غذا که همه چی درست میکنم هیجوره نمیخوره میزارم جلوش فقط بازی میکنه با قاشق میزارم دهنش فقط دوقاشق میخوره تمام با انگشتمم امتحان کردم نمیخوره مخام خودمو بکشم از حرص😵‍💫

غذا که همه چی درست میکنم هیجوره نمیخوره میزارم جلوش فقط بازی میکنه با قاشق میزارم دهنش فقط دوقاشق می ...

خب چرا اینجوری میکنی یه چند روز بهش شیر نده و بهش غذا بده خودش میفهمه که نباید همش شیر بخوره زیادم وسواس نشو 

خب چرا اینجوری میکنی یه چند روز بهش شیر نده و بهش غذا بده خودش میفهمه که نباید همش شیر بخوره زیادم و ...

اخه روزا خیلی شیر نمیخوره شب اگه شیر ندم خونه رو میزاره رو سرش 😪

2810