2777
2789

پسرم ۶ ماهشه  پسر بزرگم ۴ سالشه از بغلش افتاد زیرش هم بالشت بود ولی انداختش محکم خورد روی بالشت و گریه کرد بعد نیم ساعت هم خودم ویتامین بهش دادم سریع بعد از خوردن قطره ویتامین استفراغ کرد خیلی میترسم استفراغ از ویتامین بوده یا اینکه سرش ضربه خورده ؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دخترم با پشت سر سه بار محکم خورد توکاشی

یه بار تو ررورک بود با وسط سر افتاده بوده رو قالی 

ولی خداروشکر استفراغ نکرد 

نمی‌دونم عزیزم 

بالشت ک نرم بوده نباید چیزیش میشدع

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔

داداش من نوزاد بود ضربه‌ی بدترم خورد ولی هیچی نشد. شما رو نمیدونم، ببری دکتر بهتره.

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

به نظرم دکتر ببری خوبه . بخندون به حرکت دست و پاهاش توجه کن ببین چطوره ؟ کارهایی که با تقلید انجام میده تست کن ببین انجام میده اگه اوکی تا حدی نگرانی رفع میشه ولی برای اینکه خیالت راحت بشه ببر دکتر معاینه کنه 

مگه از روروئک هم زمین میخوره بچه؟چجوری؟

بله . داداش کوچیک من چندباری زمین خورد با سرعت که حرکت میکنن وقتی به جایی گیر کنه زمین می خوره 

واسه همین من واسه بچه هام نگرفتم

به نظرم دکتر ببری خوبه . بخندون به حرکت دست و پاهاش توجه کن ببین چطوره ؟ کارهایی که با تقلید انجام م ...

ن بعدش ک افتاد خندید و بازی کرد مث قبل فقط نیک ساعت بعدش ک خودم قطره ویتامین دادم بهش استفراغ کرد آخه اولین باز بود ویتامین میدادم میگم شاید از طعم ویتامین بدش اومده باشه

ن بعدش ک افتاد خندید و بازی کرد مث قبل فقط نیک ساعت بعدش ک خودم قطره ویتامین دادم بهش استفراغ کرد آخ ...

اره شاید اتفاقی بوده . انشالله طوری نشده.  چون اگه چیز حادی بود نشون می داد . به نظرم با ۱۱۵ هم تماس بگیر اونا تلفنی راهنماییت میکنن از نگرانی درمیای

مگه از روروئک هم زمین میخوره بچه؟چجوری؟

میخاسته بیاد بیرون من تو اشپز خونه بودم 

خودش کامل خم کرده بود با سر رو زمین ول شده بود رو قالی 

کمر بند نداشت ررورک

دیگه نزاشتمش داخلش خودش فوری خداروشکر راه افتاد 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔