2777
2789
عنوان

دلم میخاد دق مرگ شم

308 بازدید | 45 پست

من آدم ساده ایم و خب قبلت هم گفتم یخ جور زندگی برام بی معنی شده و از بچگیم همینطور بودم نه به خودم میرسم نه به لبلس و ظاهرم ن رفتارم نه با کسی رفت وآمد دارم و کل زندگیم رو تو اتاقم هستم و فقط برای کمک به مادرم بیرون میام و خوردن غذا در طول روز یه کلمه با خانوادم حرف نمیزنم امروز با داداشم رفتم بیرون و من واقعا بیرون نمیتونم برم بغض میکنم وقت دختر هارو میبنم که شادن و راحتت و‌..قشنگ معلومه گریم میاد بعد من رفتار اجتماعی صفره اگه باهام نباشن نمیتونم یه کلمه حرف بزنم داداشم همش میگفت عصبیت و بد اخلاقی و شاد نیستی خیلی رو مخم بود حرفاش گفتم بیا بریم شامپو بخریم گفت خودت برو بخر ببینمت بلدی منم گفتم من تنها نمیرم گفت منم باه نمیام وایمیسته خودت بر منم گفتم من میرم خونه افتادم راه اومدم یه کم دور شدم زنگ زدم گفتم کجایی پیش کارواشم گفت برگرد در داروخونه رفتم دیدم نیست زنگ زد گفت بیا در کارواش منم رفتم و اومدین پس بعد من کلا بیرونم میرم لام تا کام حرف نمیزنم دیگه برگشتیم چند باز خواستم خودمو پرت کنم جلو ماشین دستمو گرفت من خیلی از زندگی سیرم نمیدونم چرا ولی دل و دماغ زندگی کردن رو ندارم تا اینجام که زندگی فقط ترس از آبروی خانوادم بود دیگه دلم نمیخواد زنده باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندسالته گلم؟ آخه دلیلش چیه براچی اینجوری هستی؟ چرا زندگیو به کام خودت تلخ میکنی؟

۱۸ سالمه من اصلا رفتار بلد نیستم فکر میکنم همه مسخره میکنن همه نگاهشون به منه همه دادن قضاوتم میکنن خجالت میکشم از آدما خودمو حبس میکنم کسی نبینتم

میدونه من تنها جایی نمیرم باز گیر میده خودت باید بری خودت با مردم رفتار بگیر چند روز دیگه میری دانشگ ...

داداشت فقط خاسته تورو یکم درس بده که بلد باشی تو اجتماع بری آخه درستم میگی باید گرگ باشی تا گرگا نخوردنت.. 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
یعنی شامپو خرریدن از زیر ماشین رفتن سخت تر بود؟تو این مرحله حتما نیاز به مشاوره و دارو هست

گفتم که من نمیتونم تنها جایی برم میترسم از آدمای اطرافم فکر میکنن همه قضاوتم میکنن فراریم از ادما

۱۸ سالمه من اصلا رفتار بلد نیستم فکر میکنم همه مسخره میکنن همه نگاهشون به منه همه دادن قضاوتم میکنن ...

قشنگم همه ی اینا بخاطر نداشتن اعتماد بنفس اعتماد بنفست پایینه خودتو دست میگیری مطمئنم که از همه نظر خوبی و این عقیده و فکر خودته که فکر میکنی دیگران مسخرت میکنن.. مگه بقیه خودشون کین و چین؟ 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
داداشت فقط خاسته تورو یکم درس بده که بلد باشی تو اجتماع بری آخه درستم میگی باید گرگ باشی تا گرگا نخو ...

میدونه بدم میاد میدونه من نمیتونم همش گیر میده به رفتارم دیونم  کرده من یه احمقم یه آدم زشت احمق نفهم

قشنگم همه ی اینا بخاطر نداشتن اعتماد بنفس اعتماد بنفست پایینه خودتو دست میگیری مطمئنم که از همه نظر ...

خیلی از خودم بدم میاد سالهاس جلوی آینه نرفتم و خودمو نگا نمیکنم هیچ وقت عکس اط خودم نمیگیرم چون چهرم رو دوست ندارم از فرم بدنم بدم میاد از هیکلم از رفتارم