2777
2789
عنوان

پسر 3ماهم سرماخورده کمکم کنید

62 بازدید | 13 پست

دوستان من پسرم. 3ماهشه.بخاطر رفلاکس و کولیک انقدر بردمش دکتر انقدر به بچه دارو دادم که دیگه خسته شدم،تازه حالش داشت خوب میشد که سرماخورده الان نمیدونم چیکار کنم میترسم دکتر ببرم دوباره دارو بده و خوب نشه تواین 3,4روز دوبار بردمش دکتر هیچ تاثیری نداشت،وزنش کم شده بنظرتون چیکارکنم برای چرک گلوش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر متخصص نوزاد میبری؟؟؟؟باید چرک خشک کن بدن دیگ با ی دوره ۵ روزه چرک خشکن کن خوردن کامل خوب میشه

اره بخده میبرم اواسل سرماخوردگیش هی عطسه میکرد بردم بمن گفت هیچیش نیست،دیشبم خیلی بیتابی کرد بردمش توماشین خوابش برد از بس نخوابیده بود اونجا دهنشو باز نکرد دکنر بیینه دکتر گفت سرماخوردگی نیست کولیکه.

اره بخده میبرم اواسل سرماخوردگیش هی عطسه میکرد بردم بمن گفت هیچیش نیست،دیشبم خیلی بیتابی کرد بردمش ت ...

بیمارستان و درمانگاه نبر ببر مطب ی دکتر خوب متخصص یا فوق تخصص کودک

تهرانی؟

فرشته ی من ۲۲ دی زمینی شد😍خوش اومدی نلینم🥰😍❤❤❤❤
بیمارستان و درمانگاه نبر ببر مطب ی دکتر خوب متخصص یا فوق تخصص کودکتهرانی؟

والا اول برم متخصص،دیشبم بیتابی کرد مجبور شدم ببرمش بیمارستان.نه تهران نیستم اگه تهران بودم که اینجوری نمیشد،اینجااصلا دکتراش تشخیص درست نمیدن

3ماهشه ینی چرک خشک کن میدن؟

نمیدونم والا

شاید بده ولی ضعیف 

اونم نده باید حداقل پلارژینی چیزی بده واسه سرفه و اینا

والا اول برم متخصص،دیشبم بیتابی کرد مجبور شدم ببرمش بیمارستان.نه تهران نیستم اگه تهران بودم که اینجو ...

همون دیگ عمه دکترای خوب فقط تهرانن

منم شهرستانم هر سری بچه مریض میشه ۳ ساعت راهو میرم تا تهران

باز تونستی ببر متخصص اخه باید دارو بخوره هرچند ضعیف