2777
2789
عنوان

وقتی ناخواسته باردار شدید به اطرافیان گفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 45 پست

مبارکه خیلیم خوشحال میشن لازم نیست به همه بگی به مادر و مادرشوهر هر کس به مادر خودش بگه  اونا خودشون به همه میگن کار شماهم راحت میشه😂😂😂

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
موهای فرفریت شده دلیل این زندگی....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دومی تا ۴ ماهگی نگفتم بعد یک روز خونه ماذرشوهرم بودیم خواهرشوهرم اومد گفت بخدا بارداری از طرز راه رفتنت فهمیدم🤭اونجا بود لو رفتم گفتن وای دومی چرا آوردی بسه یکی و فلان اینا شوهرمم گفت دوست داشتیم دگ همه سکوت کردن خخ

چرا باید مسخره کنن بدون خجالت با خوشحالی بگو که فکر نکنن اجازه دارن حرفی بزنن

ولی هنوز زوده بگی من نه هفته هنوز به فامیلا نگفتم فقط خانواده

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
چند سالشه مگ بعد بارداری شما تصمیم گیری شما در زندگیتون ربطی ب دیگرام ندارخ شما مادرای اینده هستید ی ...

همسرم ۲۷ سالشه خودم ۲۹ اخه تو فامیلامون و فامیلای همسرم هنوز پسرای ۳۰ ب بالا ازدواج نکردن

من سپردم ب خودش هر چه خدا میخواهد  

به هیچ کس مربوط نیست 

من بچه دومم ناخواسته بار دار شدم جاریم امد خونمون گفت شوهرم گفته زنا هر روز باردار میشن منظورش من بودم الان خودش می خواد چهارمی بیار ! هر چی گرگ گفت از دل پر گفت  مطمعن باش هر کسی چیزی بگه از روی حسادتش هست

روزی ک ازدواج کردی و کنار همسرت خابیدی سنش کم نبود؟اونوقت از بقیه خجالت نکشیدی؟

چرا انقدر خشمگینی نه خجالت نکشیدم اینم احساس درونیمه ازدواجم ۶ ماه طول کشید تا عقد کنم یه روزه ک نبود

فقط میتونم بهت بگم چقد حرف مردم برات مهمه اون بچه توعه از الان خجالت میکشی معرفیش کنی با افتخار بگو ...

راستش اره نمیدونم چرا انقدر برام مهمه همیشه ام بوده همیشه از قضاوت و مسخره شدن ترسیدم خیلی حالم بده و استرس دارم از اینکه بگن چقدر هولید میترسم

چرا انقدر خشمگینی نه خجالت نکشیدم اینم احساس درونیمه ازدواجم ۶ ماه طول کشید تا عقد کنم یه روزه ک نبو ...

خشم؟

من فقط یه سوال عادی پرسیدم

اونم از حرفای خودتون 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسرم ۲۷ سالشه خودم ۲۹ اخه تو فامیلامون و فامیلای همسرم هنوز پسرای ۳۰ ب بالا ازدواج نکردن

27 سن کمی نیست😐

بعد یکسال هم باردار شدی زود نیست

به افراد درجه یک خانواده ماه بعد بگو هنوز زوده بذار صدای قلب شو بشنوی 

یا کلا صبر کن بعد سونوی ان تی بگو، ولی خب مادر و مادرشوهر زودتر بدونن هواتو دارن، تو غذاها مراعات میکنن چیزی که برات بده به غذا اضافه نمی کنن

اصلا هم نگو ناخواسته بود، یکی از دوستان ما بچه اولشو بعد 3 ماه باردار شد خودش میخواست ولی برای اینکه مسخره نکنن گفت ناخواسته‌اس، بعد زایمان دومی هم زود حامله شد اون واقعا ناخواسته بود ولی بقیه میگفتن چقد خنگید مگه دوبار ناخواسته بشه😐

من خودم بچه دوممو میخواستم نگم نزدیک سقط بشه تو گردش اینقدر کمک خواستن ازم و خبر نداشتن باردارم 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰