2777
2789

لکه بینی ۷ روز میگذره قطع شده درد پریودی دارم ولی خبری نیست بی بی چک هم منفی شده دلیلش چی میتونه باشه ممنون میشم اگه تجربش رو داشتید بگید🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دم نوش پونه درست کن الان بخور ظهر بخور شبم بخور ادامه بده تا بشی

الان یک هفتس دارم میخورم حتی امپول پروژسترون هم زدم  دل درد کمر درد میگیرم انگار میخوام بشم ولی خبری نیست

الان یک هفتس دارم میخورم حتی امپول پروژسترون هم زدم دل درد کمر درد میگیرم انگار میخوام بشم ولی خبری ...

دم نوش پونه بخور تا یک هفته ادامه بده جواب میده اگه پونه کوهی بگیری از عطاری بهتره

نه

عزیزم اول باید مطمئن شی که باردار نیستی، حالا بی بی چک منفی کاذب هم ممکنه داشته باشه. اگر حامله نبودی، بهترا بری سونو و مطمئن بشی، خدا نکرده، کیست و اینا نداری.

من کسی رو میشناختم، بی بی چکش مثبت بود، فکر کرده بارداره، رفته دکتر  مشخص شده کیست داشته

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره آزمایش بده که مطمئن بشی، باردار نیستی. از موعدت چند روز گذشته؟ ۷ روز؟

روز موئدم لک دیدم تا سه روز درحدی که نیاز به نوار نبود یک یا دوبار در روز روز اول قهوه ای روز دوم و سوم صورتی روشن بود با اون سه روز حساب کنم ۱۰ روز از موئدم گذشته