2777
2789
عنوان

خاتمه بارداری

81 بازدید | 9 پست

سلام دخترا من تو هفته هفتم بارداری بخاطر تشکل نشدن قلب جنین مجبور به سقط شدم سقط سوممه😭 امروز روز سومه فقط خون کش دار ۴ بار ازم خارج شد بقیش پریود معمولی الانم کلا قطع شده چیکار کنم؟؟

عزیزم ان شاءالله خدا جاشو واست پر کنه نگران نباش منم سقط داشتم الان باردارم هشت ماهه هستمفردا برو سو ...

اخه سه روزه با سایتوتک سقط کردم حالت های بارداریم ازبین رفته ولی حس میکنم رحمم‌پره ورم کرده

خدا کوچولوتو حفظ کنه💋❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه سه روزه با سایتوتک سقط کردم حالت های بارداریم ازبین رفته ولی حس میکنم رحمم‌پره ورم کردهخدا کوچول ...

ممنون عزیزم خونریزی زیاد که طبیعیه بعد از سقط ولی حتما حتما برو سونو ببین بقایا مونده یا نه 

من رفتم سونو بعد رفتم زایشگاه یه ماما اومد شکممو فشار داد از پایین ماساژ داد همه ش دفع شد گفتن دیگه بقایا نمونده

آروم باش ، صبور و آهسته پیش برو خالص باش❤️
ممنون عزیزم خونریزی زیاد که طبیعیه بعد از سقط ولی حتما حتما برو سونو ببین بقایا مونده یا نه من رفتم ...

فداتشم من

مشکل منم همینه دیگ خون ریزی ندارم فقط روز دوم ۴ تا چیز کشدار خونی دفع شد همین‌نگرانم کرده دیگ هیچی

فداتشم منمشکل منم همینه دیگ خون ریزی ندارم فقط روز دوم ۴ تا چیز کشدار خونی دفع شد همین‌نگرانم کرده د ...

عزیزدلم نگران نباش ان شاءالله که هیچی نمونده

چون 7 هفته خیلی کوچولوعه اندازه همون لخته خونه 

آروم باش ، صبور و آهسته پیش برو خالص باش❤️