سلام بچه من حامله ام ده هفته هستم از موقع بی بی چک ک زدم مثبت شد دیگ هم خودم هم شوهرم میترسیم رابطه داشته باشیم هر چند ناخواسته بود شبها هم پتوهامون جداست چون خوشم نمیاد موقع خواب یکی بهم بچسبه مخصوصن الان خوابم میپره ،اونم بنده خدا غر نمیزنه بهشم اعتماد کامل دارم فقط گاهی از دلتنگی هاش میگه حالا حرفم اینه بنظرتون تا موقع بچه بدنیا اومدن ممکنه ازم سرد بشه؟؟؟
و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂 اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠 اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه. تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡 یه زندگی از تو طلب کارم. آیینه ها میگن افسردگی دارم. روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم. با این همه رویا از زندگی سیرم از آدما خستم از همه ترسیدم. تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ن خودمون میترسیم حتی اگ من راضی بشم اون نمیشه میگه شاید خطرناک باشه البته خودمم از خدامه نداشته باش ...
اگه از نظر ویار اذیت نمیشی مشکلی نیست رابطه بگو با احتیاط باشه
ولی درک میکنم منم میل ندارم اصلا
و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂 اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠 اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه. تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡 یه زندگی از تو طلب کارم. آیینه ها میگن افسردگی دارم. روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم. با این همه رویا از زندگی سیرم از آدما خستم از همه ترسیدم. تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟
نمیدونم میگم سقط نشه آخه بچه اولم یهو کیسه آبم پاره شد تو ۳۴هفتگی
نه بابا چه سقطی؟ من از اول بارداریم تا الان که دو هفته به زایمانمه هفته ای دو بار رابطه داشتم. حالا اگه خیلی حساسین تا ۱۲ هفته صبر کنین بعدش جای بچه محکم میشه.
اره منم میل ندادم ترجیح میدم تنها باشم همش ولی از طرفیم دلم براش میسوزه
آره ولی خب هراز چند گاهی چون اون میترسه من نزدیکش میشم بالاخره اذیت میشه اینطوری
معذرت میخام یعنی رابطتون مث قبل بارداریته ؟؟منظورم معاشقه و این چیزاس چون من اصن خوشم نمیاد الان
اره فقط بعضی پوزیشنا رو که اذیتم میکنن کنسل کردیم. من میلم تغییری نکرده بود. بعضی خانما مخصوصا تو سه ماهه اول به خاطر نوسانات هورمونی میلشون کم میشه که طبیعیه.