2777
2789

یه شغل خیلی خوب دست و پا میکردم و در آمدم رو زیاد میکردم و از درآمدم یه زندگی شیک و قشنگ میساختم و اضافه اش رو هی خونه میخریدم میدادم به اجاره خیلی کم به عروس دامادها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه باهاش ی خونه ۹۰متری توی منطقه متوسط تهران خرید اونم نوساز نه

🥲اینجا که ما هستیم میشه باهاش ۶ تا خونه خرید شایدم بیشتر 

یه چیزیش هم اضاف میاد 

به اندازه پول یه پژو پارس 

نه شهر پدری من میشه خونه های خوب زیر بنا ۲۵۰ متر حدودا ۳ میلیاردن

چقدر خوب😍

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

یه واحد آپارتمان می گرفتم 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

🥲اینجا که ما هستیم میشه باهاش ۶ تا خونه خرید شایدم بیشتر یه چیزیش هم اضاف میاد به اندازه پول یه پژو ...

ای بابا تهران خونه خریدنم آرزوست 

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
اره عشقم خاستی بگیری بیا باهم بگیریم فساد را به نهایت برسانیم🤣🤣🤣🤣🤣

عشق و حال به راه میشه پس

من پایه ام جور کن با هم بگیریم 🤣🤣🤣

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
عشق و حال به راه میشه پسمن پایه ام جور کن با هم بگیریم 🤣🤣🤣

اره فقط خونه به نام تو فامیلا نشناسنمون😂🤣

من کلا ادمیم پایه عشق و حالم پول میاد میره بیخی بابا 

ماشینم بگیریم هفته ای دوبار شمال🤣

ریپ نزن😒