2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما۱۰۰گرفتیم یه ضامن و ماهی ۱ونود قسط

خواهرشوهرم شهرستان گرفت دوتاضامن حواست

بستگی به اداره شون داره فکر کنم

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
ما۱۰۰گرفتیم یه ضامن و ماهی ۱ونود قسطخواهرشوهرم شهرستان گرفت دوتاضامن حواستبستگی به اداره شون داره فک ...

شما تحت چ‌ عنوانی گرفتید؟ چه مدرکی ارائه دادین ؟ میشه لطفاً یکم راهنمایی کنی

شما تحت چ‌ عنوانی گرفتید؟ چه مدرکی ارائه دادین ؟ میشه لطفاً یکم راهنمایی کنی

وام اشتغال زایی بود 

جواز کسب خیاطی خانگی 

ازاین سایت مجوزا یه روزه گرفتیم دادیم به کمیته امدا برا وام اشتغالزایی ۴درص و ۷ساله است

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
[QUOTE=344134669]خب پس هیچی[/QUOTEدولت جایی نمیشینه اب بیادزیرپاش🥲

آره🙂🙂🙂ما برا ودیعه خونه گیریم دنبال وامیم هیچ خیری ازش نمیرسه 

نام ودیعه مسکن هم ک ۲۳ درصده به درد نمیخوره اصن

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

آره🙂🙂🙂ما برا ودیعه خونه گیریم دنبال وامیم هیچ خیری ازش نمیرسه نام ودیعه مسکن هم ک ۲۳ درصده به درد ...

اون زیاده عزیزم ازهمین وام قرض الحسنه نفری پنج ملیون میده 4درصدهرچهارم برج میده ببین چندنفرین به اسم همتون بگیرت خودش میبینی 30یا40ملیون میشه هرپنج ملیون ده ماهه برجی 500سودشه

آره🙂🙂🙂ما برا ودیعه خونه گیریم دنبال وامیم هیچ خیری ازش نمیرسه نام ودیعه مسکن هم ک ۲۳ درصده به درد ...

بهتر از آوارگیه عزیزم

2810