2777
2789

اینا فک کنم توی خونه ی باباشون حتی اگر نون رب میخوردن یا پدرشون کتکشون می‌زده بازم پدرشون رو پادشاه و همه چی تموم می‌دیدن هرچند حق دارن پدره ولی خب اونم یه ویژگی های خوبی داره یه ویژگی های بد ولی اینجا همش میبینی بدیای شوهر یا پدر یا مادرشون رو میبینن من خودم از خواهرم متنفرم چون هیچ ویژگی خوبی توش نمی‌بینم که بخوام بهش فکر کنم

اونایی که تعریف میکنن هم فقط کاربرا میان زرت زرت مینویسن پز پز پز زیر پوستی و... 

آدم میمونه به کدوم سازشون برقصه

⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩Nothing can stop you from achieving success except your mind 🌌 ✨یک عدد معتاد سرسخت به سایت😑.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن))شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۷۴نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای خواستین من دوتا کاربری دارم...اون یکی شعبه دوم می‌باشد 🤣((هیییی_زندگی_۲)) ..چون با حجم زیادی کاربر مخالف با فیلم کره ای مواجه شدم دیگه تاپیک نمی‌زنم سوالی داشتین تگ کنین.. ناشناااس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864  دوس دارم نظرتون هم راجبم بدونم😊حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشقققققق مو فرفریاااااااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...ولی همزمان عاشق کاربریم هم هستم پس فقط مدرک از دل زمین بیارین تا تعلیقم کنین 😌تایپ شخصیتیم Entp⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا ..#ولی صدای حامیم🍃 .ایشالا چند روز دیگه هم از سایت میرم به مدت یکسال ...سایت بدون هی زندگی میمونه 🥹دیگه کسی هم تو تاپیکاتون شر نمیگه 🤣🥹فراموشم نکنیداااا .دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو 🍌😂🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

کلا من چندروزه اینجام

هیچکی از خوشی هاش نمیگه

همه آه وناله شونو میارن اینجا

کلا این خصلت انسان هاست

خانما هم احساسی

تا تقی به توقی میخوره میخان طرف در دم بمیره....

خواهرا ناراحت نشین

انتقاد واقعی بود

پسر،آقا،مرد،مذکر هستم!!
کلا من چندروزه اینجامهیچکی از خوشی هاش نمیگههمه آه وناله شونو میارن اینجاکلا این خصلت انسان هاستخانم ...

خب وقتی شوهرشون بهشون خیانت می‌کنه یا میزنتشون یا خانواده شوهر اذیت میکننشون یه جوری باید اون فشار روانی رو خالی کنن ربطی به احساساتی بودن نداره 

چون وقتی آدم رو تحت فشار زیاد بزارن باید یه جوری خودش رو خالی کنه تا از نظر روانی آروم شه و بعداً منطقی 

اتفاقا مرد ها تو این موقعیت ها خشن تر عمل میکنن

خب وقتی شوهرشون بهشون خیانت می‌کنه یا میزنتشون یا خانواده شوهر اذیت میکننشون یه جوری باید اون فشار ر ...

خواهره من

الان همه خیانتکارن؟ همه دست بزن دارن؟

یه نگاه به دور وبرت بنداز

خب چرا خیلیانمیان بگن آقا من اززندگیم راضیم

چرا نمیگن شوهرم زحمتکشه

چرا نمیگن شوهرم عاشق زن وبچشه

چرا نمیگن صبح تا شب جون میکنخ حمالی میکنه بخاطرما؟؟؟

اینا توجامعه ما وجود نداره؟؟؟؟

پسر،آقا،مرد،مذکر هستم!!
خواهره منالان همه خیانتکارن؟ همه دست بزن دارن؟یه نگاه به دور وبرت بندازخب چرا خیلیانمیان بگن آقا من ...

چرا وجود داره اتفاقا خیلی هم میگن من زیاد تو تاپیک ها دیدم 

اما اینجا برعکس اینستا کاملا ناشناس هست و از اول یه حالت مشاوره ای داشته برای همین اکثرا از مشکلاتشون حرف میزنن 

هر چقدر هم بیشتر می‌ره جلو محیط سایت بیشتر از حالت مثبت خارج میشه 

وگرنه تو اینستا بری همه در حال تعریف از شوهر هستن خخخ

یعنی در کل اینجوری نیست که خانم ها فقط بدی های شوهر رو ببینن