2777
2789

جشنه 

چجوری بود ؟ 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی شلوغه دیگه . مردم ایران رو که میشناسی یه جا چیزی بدن چجوری هستن صف و گیس و گیس کشی ! اگر تحمل صف و شلوغی رو داری برو . هم موکب پذیرایی زدن و هم بساط بازی بچه ها . جشن و مولودی و آهنگ و .....

همه مدل غذا و نوشیدنی و تنقلا هست و باید پر تلاش باشی تا بتونی بگیری

هل میدن ؟ مثل صف نذری؟ 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
خیلی شلوغه دیگه . مردم ایران رو که میشناسی یه جا چیزی بدن چجوری هستن صف و گیس و گیس کشی ! اگر تحمل ص ...

نه اتفاقا خستم از صف و هول دادنم برا غذا بدم میاد 

ولی شنیده بودم همبرگر و ساندویجای خوشمزه میدن هوس کردم چون مفتی ی جور دگ ب ادم میچسبه 😅😅😅

همین الان هم شلوغ خیلی موکب هس

شما اونجایی؟ 

همه مدل غذا و نوشیدنی و تنقلا هست و باید پر تلاش باشی تا بتونی بگیری

مثل صف نذریه ؟ 

باید کلی تو صف وایسی‌ ؟

ببین من شربت و میوه و هندونه دوس ندارم ولی عاشق ساندویچم اگه میدن برم 🤣🤣

مثل صف نذریه ؟ باید کلی تو صف وایسی‌ ؟ببین من شربت و میوه و هندونه دوس ندارم ولی عاشق ساندویچم اگه م ...

صف نه یه عده به موازات دهنه ی هر موکب واستادن شما هم با جدال باید غذا بگیری.

غدا و فست فود و آش و تنقلات و همه چی هست

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر