2777
2789
عنوان

چجوری به پسرم کمک کنم؟

157 بازدید | 25 پست

پسرم ۴ ماه و نیمس. و هنوز غلت نمیزنه. وقتی روی شکم میزارمش دوس داره سینه خیز بره. خیلی زور میزنه. چجوری کمکش کنم اول غلت زدن یاد بگیره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرت قدو وزنش چقدره الان؟

پسر من غلت میزنه ولی دردسر شده برام. انگار پشتش خار داره دیگه دراز نمیکشه به پشت.🤣🤣🤣

از اون طرفم،طولانی مدت نمیتونه سرشو بالا نگه داره بعدش میزاره زمین میترسم خفه شه

عزیزن نیازی به کمک. مادر نیست. در حرکات بچه خودش باید طبیعی جلو بره. به موفع خودش حرکت میکنه.   تنها کمک شما در اینه که اگر شیرتون رو مبخوره

خودتون مواد مغدی بخوربد تا شیر مقوی داشته باشید تا بچه جون بگیره

بچه ای که خوب تغذیه نشه رشدش خوب نیست

پسرمن شیرخشکیه ولی رفلاکس پنهان داره و وزنگیریش خوب نیست.

من هم ۴ماهش تموم شد شروع کردم بهش شیربادوم دادن.

ببین برام خیلی جالبه هم شیرخوردن عادیش بهترشده، هم وزن گرفته هم قوی تر شده انگار. الان راحت غلت میزنه، دیگه م حتی نمیتونم وقتی تو بغلمه چای بخورم چون لیوان و چنگ میزنه میگیره.

پیرو تاپیک قبلت اگه هنوز غذارو شروع نکردی شیربادوم بده.

بعدم من خودم از غذای سفره میزارم یه کوچولو مزه کنه و فردا پیش دکترش میبرمش اوکی رو بده غذاشم شروع میکنم.

بچه ی اولمو گذاشتم ۶ماهش تموم شد،ی بدخوریه ک خدامیدونه.

ولی شنیدم کشورای دیگه از اول ۵ غذامیدن.

پسرت قدو وزنش چقدره الان؟پسر من غلت میزنه ولی دردسر شده برام. انگار پشتش خار داره دیگه دراز نمیکشه ب ...

قد ۶۷ وزن ۷۴۰۰. پسر شما چقدره قد و وزنش؟ پسر منم وقتی رو شکم میزارمش خسته میشه بعد چند دقیقه که برش میگردونم جیغ میزنه. میخواد بازم رو شکم باشه

اذیتش نکن بذار خودش یادبگیره تو خودت یه غلت بزن ببین چه جوری دستت اذیت میشه چون باید رو یه قسمت از ب ...

من نمیخوام به زور غلت بزنه. موقع غلت زدن فشار نمیاره که. میخواد سینه خیز بره که برای سنش زوده

بچه ها باهم متفاوت هستن بعضی زودتر بعضی دیرتر غلت میزنن مقایسه نکنید. اصلا رشد حرکتی بچه چیز یاد داد ...

من مقایسه نکردم عزیزم. گفتم غلت نمیزنه ولی میخواد سینه خیز بره. این اشتباهه. اول باید غلت بزنه. سینه خیز هنوز خیلی زوده

پسرمن شیرخشکیه ولی رفلاکس پنهان داره و وزنگیریش خوب نیست.من هم ۴ماهش تموم شد شروع کردم بهش شیربادوم ...

بچه من وزن و قدش خوبه. دکتر گفت شروع کنم. ولی غذای سفره نه. شما اصلا نباید بچه چهارماهه غذای سفره بدی مخصوصا که رفلاکس داره