2777
2789
عنوان

دهنم مزه خون میده هرکاری میکنم‌نمیره حالم خیلی بده😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1927 بازدید | 38 پست
وای خیلی بده چجوری زندگی‌میکنی زندگی به کامت تلخ نیست؟من دارم میمرم ی خمیر دندون رو خوردم مزه دهنم ب ...

چرا خیلی بده مخصوص ک همه ی غذاها ب دهنم تلخ میاد تلخه تلخ منم ب طبخ غذاها فک میکنم حالم بد میشه مثل مرغ و گوشت گوسفند و 🤢🤢🤢

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش ارطبات بین مزه و بو رو میفهمم وسط خوردن یادم میاد حالم بد میشهههههه تاکی قراره اینجوری باشم دارم ...

بارداری که .. طبیعیه . راستی ب شوهرت گفتی ؟ چکاب و آزمایش و سونو باید بدی عقب ننداز . آبغوره هم قاعده اوره نخور . 

بارداری که .. طبیعیه . راستی ب شوهرت گفتی ؟ چکاب و آزمایش و سونو باید بدی عقب ننداز . آبغوره هم قاعد ...

اره گفتم عزیزم

باشه نمیخورم مرسی که گفتی اره رفتم آزمایش دادم بعد برام باز آزمایش نوشتن دارم میگردم دنبال ی مامای خوب که زیر نظر باشم شوهر میگه زاهدان نگرد یا کرمان یا مشهد میبرمت هروقت لازم‌باشه دنبال ی دکتر خوب بگرد

البته مشهد راحت ترم اونجا مامانم اینام هستن زایمانممم همونجا کنم

سلام‌صدف جان خوبی حالت بهتر شده تهوع هات کم شده؟

سلام عزیزم مرسی که پرسیدی دورت بگردم

ببخشید دیر جوب دادم حالم خوب نیست اصلا نمیتونم وشی دستم بگیرم

همش خوابم میاد خوابم اصلا زندگیم مختل شده مزه دهنم خوب شد یعنی میکنم گوش نخورم و سمت گوشت نرم چون حالم بد میشه زیاد چیزی نمیخورم فقط دو میخورم و انگور و خرما و انبه و پسته این چندتا چیز حالمو بد نمیکنه دیگه هرچی بخورم بالا میارم معدم همه چیو پس میزنه فکر کنم یکی دو کیلو کم کردم این دو هفته انقدر دوغ میخورم همینجوری همش خوابم میاد الان که بدتر شده

تکرر ادرار هم دارم وحشت ناک اذیت ام دیگه دیشب گفتم بالشتم رو میبرم تو سرویس میخوابم تا میام بلند بشم برم دست شویی ی دنیا رو سرم خراب میشه کنترل شو ندارم خیلی اذیتم دوتا کیسه آب تشکیل شده ولی میگن ی جنین هست تا دو هفته دیگه باز برم ببینم چی میشه خیلی دارم عذاب میکشم

سلام عزیزم مرسی که پرسیدی دورت بگردمببخشید دیر جوب دادم حالم خوب نیست اصلا نمیتونم وشی دستم بگیرمهمش ...

سلام عزیز دلم  خواهش میکنم ،انشالله حالت بهتر میشه نور گوشی باعث سردردتم میشه و اینا طبیعیه تحمل کن چاره نیس انشالله نی نی و ب سلامتی بغل میکنی عوضش در میاد،پسته اینا خوبه هم مقویه هم نمیزاره کم خون شی ،اما دوغ باعث تشنگی میشه،منم اون قدر عوق میزدم دکتر گف این جوری پیش بری سقط میشه جنین ،اما سیب و دل گوسفند البته اگ بتونی بخوری باعث شد من تهوع نداشته باشم،تکرر ادار اوایل طبیعیه، یعنی احتمال دو‌قلو بودن هست ؟؟فداتم مواظب خودت باش بیخبرمون نزار .

مبیناهستم،هرچقدر  نام کاربری میزدم قبول نمیکرد شانسی شد...