2777
2789
عنوان

بیاین از مهاجرت بگم براتوننن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 11691 بازدید | 114 پست
هر آدمی با اون یکی فرق می کنه بعضیا وابسته تر هستن با این حرفاتون تو دل بعضی ها که قصد جدی دارن خالی ...

برین کشورای عربی و شمال آفریقا که اشباع نشدن.

غرب 20 سال پیش خوب بود الان با اینهمه مهاجر خاورمیانه ای کله س یاه و افریقایی و عرب و مکزیکی و هندی و چینی تایلندی و جدیدا مهاجر اوکراینی شرایط وحشتناکه مخارج صدبرابر ایرانه رقابت سخت شده و خارج فقط از دور قشنگه. خونه و اشتغال و حقوق خوب و خدمات درمانی خوب اول به بومیان چش آبی غربی میرسه بعد به مهاجران اروپای شرقی موبور چش آبی و آخر سر به کله س یاهای خاورمیانه. گیرم کلی بدبختی کشیدین جراح و مهندس شدین هوش مصنوعی داره تمام مشاغل رو اتوماتیزه میکنه. حتی نانورباتهایی ساختن که جراحی پیچیده و دندانپزشکی هم انجام میدن. سیلاب و طوفان در غرب زیاد میاد الان خود غربیا دارن به شمال آفریقا و عراق و کشورهای گرمسیر عربی مهاجرت میکنن. فقط ایرانیان که حتی اگه سنگم بباره باز قربون صدقه خارج میرن. واقعا زندگی تو ایران راحته کسی که تو ایران نفهمه درست زندگی کنه خارج هم بدبخته.

کوجایی؟🥲

برین کشورای عربی و شمال آفریقا که اشباع نشدن.

غرب 20 سال پیش خوب بود الان با اینهمه مهاجر خاورمیانه ای کله س یاه و افریقایی و عرب و مکزیکی و هندی و چینی تایلندی و جدیدا مهاجر اوکراینی شرایط وحشتناکه مخارج صدبرابر ایرانه رقابت سخت شده و خارج فقط از دور قشنگه. خونه و اشتغال و حقوق خوب و خدمات درمانی خوب اول به بومیان چش آبی غربی میرسه بعد به مهاجران اروپای شرقی موبور چش آبی و آخر سر به کله س یاهای خاورمیانه. گیرم کلی بدبختی کشیدین جراح و مهندس شدین هوش مصنوعی داره تمام مشاغل رو اتوماتیزه میکنه. حتی نانورباتهایی ساختن که جراحی پیچیده و دندانپزشکی هم انجام میدن. سیلاب و طوفان در غرب زیاد میاد الان خود غربیا دارن به شمال آفریقا و عراق و کشورهای گرمسیر عربی مهاجرت میکنن. فقط ایرانیان که حتی اگه سنگم بباره باز قربون صدقه خارج میرن. واقعا زندگی تو ایران راحته کسی که تو ایران نفهمه درست زندگی کنه خارج هم بدبخته.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کاملا شخصیه عزیزم یه نسخه رو نمیشه برای همه پیچید

اگر موندیم و بدبخت شدیم شما گردن میگیری؟ 

هرکسی باید خودشو و شرایطشو بسنجه

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

کسی ک تو کشور خودش نتونه به جایی برسه تو کشور غریب هیچی ک  کمه هیچی تر از هیچی میشه 0

اینایی هم ک شاد شنگولن پشتشون به جایی گرمه 

همین بازیگرایی ک رفتن هم مثل چی پشیمونن نه روی برگشت دارن نه اجازشو

ایتالیا

ببخشید ولی اگه حالت خوبه تو ایتالیا بعد ۵ سال تو نی نی سایت چیکار میکنی؟

ماورای باورهای ما،ماورای بودن ها و نبودن ها،دشتی ست پهناور از چپ و از راست،آنجا تو را دوباره خواهم دید⚘⚘⚘⚘
از کاله اومده بود تا فرانسه زمینی میرن اونجا هم با قایق رد میشن پسرعموش داخل کامیون میرسه انگلیس یکی ...

سلام عزیزم خیلی دنبالت بودم. ما میخوایم خانوادگی بریم انگلستان، وضعمون خوبه خداروشکر ملک و املاک داریم زیاد اما میخواستیم سرمایه گذاری نریم. راه دیگه ایی هست؟ 

خانواده چهانفریم و من و خواهرم بالای بیست هستیم

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

منم‌ حدود ۴ ساله تحصیلی مهاجرت کردم آلمان خیلی هم راضی ام، همسرمم بعد یکسال اومد‌ و تو تخصص خودش کار پیدا کرد و....

استارترجان برادر‌شما سمیر اشتباه و برای مهاجرت انتخاب کرده 😐

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
ببخشید ولی اگه حالت خوبه تو ایتالیا بعد ۵ سال تو نی نی سایت چیکار میکنی؟

چه ربطی داره اینکه دوست دارم تو یه سایتی فعالیت و بازدید داشته باشم ربطی ب جایی که زندگی میکنم نداره ربطی به بقیه هم ندارم اینجام مختص بدبخت ها و چص ناله نیست

سلام عزیزم خیلی دنبالت بودم. ما میخوایم خانوادگی بریم انگلستان، وضعمون خوبه خداروشکر ملک و املاک دار ...

سلام 

پدرتون مصمم به رفتن به انگلیس هست ؟برای مهاجرت فقط وضع مالی مهم نیست 

تخصص پدرتون چیه ؟میتونند از صفر شروع کنند ؟سطح زبانش چطوره ؟مادرتپن هم شاغله ؟

مهاجرت به فاکتور سن زیاد بستگی داره 

برای شما و خواهرتون عالیه اما برای پدر و مادرتون کمی شرایط متفاوته بالاخره زبان و کار فرق میکنه 

سلام پدرتون مصمم به رفتن به انگلیس هست ؟برای مهاجرت فقط وضع مالی مهم نیست تخصص پدرتون چیه ؟میتونند ا ...

پدرم مهندس برق نیروگاه اتمی بوده. روسیه هم درس خونده. 

مادرمم اینجا معلم دبیرستان بوده. هردو تازه بازنشست شدن

من و خواهرم زبانمون خوبه، خواهرم ایلتس هشت گرفته. منم چندماه اینده ازمون میدم. پدرمادرم متوسط هستن. نهایت بتونن دوره های فشرده رو برن. کلا بنظرت از چه راه هایی میشه؟ 

چون من و خواهرم میخوایم بریم. دوست داشتیم خانوادگی باشه