2777
2789
عنوان

بیاین از مهاجرت بگم براتوننن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12590 بازدید | 115 پست
پس شغل خوبی داشتید ،چون ایتالیا مشکل و کار و مسکن زیاد داره ، خونه بدون هم خونه خیلی اونجا گرون در م ...

آره بعد از شاغل شدن خیلی زود خونه خریدم برا مهاجر ها بله مشکل داره اما بستگی به شغل و پذیرش و شرایط مالی داره چیزی که برا هرکشوری صدق میکنه

آره بعد از شاغل شدن خیلی زود خونه خریدم برا مهاجر ها بله مشکل داره اما بستگی به شغل و پذیرش و شرایط ...

بعله خوب بستگی داره خونه زعفرانیه تهران بخوای بخری یا مسکن مهر علی آباد ،البته هرچی پول بیشتر ببری خوب شرایطط اونجا بهتره

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چجوری اومده بودن الان ک اینا پاس ندارن نمیتونن جم بخورن

از کاله اومده بود 

تا فرانسه زمینی میرن اونجا هم با قایق رد میشن 

پسرعموش داخل کامیون میرسه انگلیس 

یکی رو هم دیدم با پاس شباهتی و از طریق پرواز رفته بود انگلیس 

بردارت قطعا همه اینها رو بلده

شما درچه مرحله ای هست پروسه اتون؟ماهم شرایطمون مثل شماس،اردیبهشت لاج کردیم ومنتظریم،ویزای ۱۹۰شما نمر ...

ما فقط اسسمنت مون مثبت شده

شوهرم زبان میخونه

به خاطر اینکه امتیازش بالا بشه امتحان نمیده میگه باید نمره ی بالا بگیرم

انقدر خسته م که نگو 

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
ما فقط اسسمنت مون مثبت شدهشوهرم زبان میخونهبه خاطر اینکه امتیازش بالا بشه امتحان نمیده میگه باید نمر ...

اها خب ایشالا به زودی دعوتنامه هم بگیرین.هرمرحله اش استرس خاص خودش رو داره.

چرا خسته ای ،سعی کن روحیه خودتو حفظ کنی،چون مهاجرت پروسه طولانی ای داره ،آدم اگر کم طاقت باشه خیلی اذیت میشه،منم شوهرم یه سال کامل همش توی اتاق بود فقط روی زبانش کار می‌کرد هم برای آیلتس وهم آزمون ناتی،تا بلخره به اونچیزی که لازم بود رسید و بعد از حدودا ۴ ماه از اسسمنت مثبتمون  دعوتناممون اومد،الانم من خودم دارم زبان میخونم که حداقل نمره رو بیارم وگرنه باید حدودا ۳۰۰۰ دلار هزینه بدیم براش تا ویزا بگیریم،الان همش میگم کاش زودتر شروع کرده بودم،شما هم الان فقط بشین روی زبانت کار کن و تمام افکار منفی رو از خودت دور کن،چون دیگه وقتی تصمیم گرفتی نباید به دلت شک و دو دلی راه بدی وگرنه اذیت میشی فقط باید روی هدفت تمرکزکنی.