یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
ما فقط اسسمنت مون مثبت شدهشوهرم زبان میخونهبه خاطر اینکه امتیازش بالا بشه امتحان نمیده میگه باید نمر ...
اها خب ایشالا به زودی دعوتنامه هم بگیرین.هرمرحله اش استرس خاص خودش رو داره.
چرا خسته ای ،سعی کن روحیه خودتو حفظ کنی،چون مهاجرت پروسه طولانی ای داره ،آدم اگر کم طاقت باشه خیلی اذیت میشه،منم شوهرم یه سال کامل همش توی اتاق بود فقط روی زبانش کار میکرد هم برای آیلتس وهم آزمون ناتی،تا بلخره به اونچیزی که لازم بود رسید و بعد از حدودا ۴ ماه از اسسمنت مثبتمون دعوتناممون اومد،الانم من خودم دارم زبان میخونم که حداقل نمره رو بیارم وگرنه باید حدودا ۳۰۰۰ دلار هزینه بدیم براش تا ویزا بگیریم،الان همش میگم کاش زودتر شروع کرده بودم،شما هم الان فقط بشین روی زبانت کار کن و تمام افکار منفی رو از خودت دور کن،چون دیگه وقتی تصمیم گرفتی نباید به دلت شک و دو دلی راه بدی وگرنه اذیت میشی فقط باید روی هدفت تمرکزکنی.