2777
2789
عنوان

چند روزه حموم نرفتم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2355 بازدید | 89 پست
اینهمه خواب چه خبره؟یه ساعت بخواب بعد بلند شو به کار و زندگیت برسشب هم زودتر بخواب

ازیزم چآر و نیم باید بیدار شی

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
خودم می‌دونم

نری خستگی توو تنت میمونه

برو با انرژی مضاعف برگرد

ای ایران ای مرز پر گهر                  ای خاکت سر چشمه ی هنر   دور از تو اندیشه ی بدان               پاینده مانی تو جاودان                                                                                                                               #پاینده_ایران👑💙👑                                   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای نهههه😢

بخدا میگفتن هفته یه بار میریم و براشون کاملا عادی بود‌

تازه به من حمله کرده بودن که چرا شما هروز حموم میری حمام برای مو و پوست ضرر داره 😵‍💫😂‌

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
مگه لرزش میاره؟

عزیزم بدن ما خودش کافئین رو توسط هورمون ها ترشح میکنه بعدشم بله اگ مث من زیاد بخوری اینجوری میشی من تو یه روز ۵ تا شات اسپرسو میخورم یا یه بار شکلات کامل تلخ ۹۰ درصد . یه سری من امتحان داشتم از استرس دو روز غذا نخوردم فقط قهوه خوردم اونم با معده خالی تو دو روز ۲۳ شات قهوه خوردم یه سزی یه ماگ بزرگ قهوه با یه بار شکلات تلخ کامل رو خوردم ضربان قلبم رو هزار بود...

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم
شوهر منم همین ساعت میاد خونه.خوبه ک ب هرکاری میتونی برسی اتفاقا

اسن نمیشه کله سهر باید بیدار شی روزی۱۰سایت کار دیگه کنی واست نمی‌مونه

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
بخدا میگفتن هفته یه بار میریم و براشون کاملا عادی بود‌تازه به من حمله کرده بودن که چرا شما هروز حموم ...

😑

بدبخت بدنشون همون موقع داشته فحششون میداده

ای ایران ای مرز پر گهر                  ای خاکت سر چشمه ی هنر   دور از تو اندیشه ی بدان               پاینده مانی تو جاودان                                                                                                                               #پاینده_ایران👑💙👑                                   
بخدا میگفتن هفته یه بار میریم و براشون کاملا عادی بود‌تازه به من حمله کرده بودن که چرا شما هروز حموم ...

من همیشه میرفتم دو روش اینجا رفتم کار سخته

ازیزم چآر و نیم باید بیدار شی

ببین اینجوری بیشتر کسل میشی. روند خوابت رو تغییر بده.

از سرکار اومدی یه ساعت بخواب.بعد بیدار شو یه دوش بگیر.قهوه یا چای بخور. یکم خودتو سرگرم کن.شام بخور ساعت ۹ یا ۱۰ بخواب

یه مدت این کار رو انجام بده باور کن خیلی بهتره

نری خستگی توو تنت میمونهبرو با انرژی مضاعف برگرد

اره خابم برد بیدار شدم مامانم نزاشت گفت شب بری سرما میخوری لنت به این کار😭

اره خابم برد بیدار شدم مامانم نزاشت گفت شب بری سرما میخوری لنت به این کار😭

عزیزم

عادت میکنی تایماتو مدیریت کن همه رو به موقع انجام میدی

من همیشه میرفتم دو روش اینجا رفتم کار سخته

من شمارو نگفتم عزیزم شما معلومه از خسته گی حال نداشتی 

تاپیک دیگه رو داشتم میگفتم به اون دوست مون

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
🤣🤣🤣 دقیقا اصلا من نمیتونم باور کنم زنی یه هفته حموم نره

حالا اسی طفلکی سر کار بوده

بقیه چییی