از ۶صبح سرکارم تا پنج عصر میرسم خونه خابن میگیره یهو بیدار میشم ساعتشده ۱۲ نه کلاسی میتونم برم نه باشگاهی دیگه هر چی گشتم کار پیدا نکردم حموم هم نرفتم
💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورشترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آنها من را خل خطاب کردند. آنها مرا همجنسباز خطاب کردند. آنها مرا بچهباز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آنها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
بنظرمن بهترین تایم واسه دوش گرفتن قبل سرکار رفتن من سرکاربودم همیشه قبل سرکاررفتن دوش میگرفتم هم سرحال میشدم هم اینکه عرق میکردم تایم کار عرقم بو بد نمیداد
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همهی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه واسه اینایی گفتم که بهونشون موهاشونه که ضرر داره و فلان
اونا اهمغن من دانشجو بودم
هم سرکار باشگاه بودم هر روز میرفتم اینجا تایمش افتضاحه
💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورشترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آنها من را خل خطاب کردند. آنها مرا همجنسباز خطاب کردند. آنها مرا بچهباز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آنها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
بنظرمن بهترین تایم واسه دوش گرفتن قبل سرکار رفتن من سرکاربودم همیشه قبل سرکاررفتن دوش میگرفتم هم سرح ...
سبه ساعت۵باید بیدار بهم
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همهی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
منم همین بودم بدنم عادت کرده بودب دوش ساعت ۵نیم صب😂😂😂
من همین الان بود میرفتم مامانم خیلی جیغ جغو هست نمیذاره