2777
2789
عنوان

چند روزه حموم نرفتم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2355 بازدید | 89 پست
خواب میچسبه ها🤭

راست میگی من برم بخوابم😂

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه واسه اینایی گفتم که بهونشون موهاشونه که ضرر داره و فلان

اونا اهمغن من دانشجو بودم

هم سرکار باشگاه بودم هر روز میرفتم اینجا تایمش افتضاحه

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
راست میگی من برم بخوابم😂

آفرین احسنت گود نایت😁

ای ایران ای مرز پر گهر                  ای خاکت سر چشمه ی هنر   دور از تو اندیشه ی بدان               پاینده مانی تو جاودان                                                                                                                               #پاینده_ایران👑💙👑                                   
بنظرمن بهترین تایم واسه دوش گرفتن قبل سرکار رفتن من سرکاربودم همیشه قبل سرکاررفتن دوش میگرفتم هم سرح ...

سبه ساعت۵باید بیدار بهم 

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
آفرین احسنت گود نایت😁

گود باییی😅😌برم بخوابم ک فردا مهمان دارم😭😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
گود باییی😅😌برم بخوابم ک فردا مهمان دارم😭😂

اوه اوه پس حسابی بای بای

ای ایران ای مرز پر گهر                  ای خاکت سر چشمه ی هنر   دور از تو اندیشه ی بدان               پاینده مانی تو جاودان                                                                                                                               #پاینده_ایران👑💙👑                                   
اوه اوه پس حسابی بای بای

یس

دیگه واقعا بای😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یسدیگه واقعا بای😂

😂👋

منم همین بودم بدنم عادت کرده بودب دوش ساعت ۵نیم صب😂😂😂

من همین الان بود میرفتم مامانم خیلی جیغ جغو هست نمی‌ذاره

دیگه ببین من بدبخت چه حالی شدم 💩 تازه به من حمله کردن بخدا جدی جدی داشت باورم میشد ک من مشکل دارم ه ...

واقعا برات متاسفم که انقدر راحت پشت سر بقیه صحبت می کنی

سعی کن انقدر عقده ای نباشی

چند صفحه پشته سر هم هر چی بلد بودی راجع بهم گفتی

این حرکت شما شعور خانوادگی و شخصیت شما رو می رسونه 

متاسفم برات واقعا 

بخدا نمیگذرم ازت