2777
2789
منطقیه😔هی میخوام قانع نشم،نمیتونم،حق با شماست گلم🥺😢

زخم خوردی 🥲🥺🥺🥺؟

منم قبلا باور نداشتم ولی الان هر چی دیدم مردا طرف اونان

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو زیر ۳۰سال نیستیخیلی قشنگ حرف میزنی🫡

من سنم وارد 23شدم 🤦ولی خوب بعضی وقت ها میگم کاش اندازه سنم میدونستم و بعضی وقت ها زیاد دونستن خوب نیست چون آنقدر آدم صبور میشه که بعضی وقت ها از صبر زیاد خودم کلافه میشم و دلیلی برای اینکه حالم به کوچک ترین چیز ها بد بشه ندارم چون اون وقتی که نباید اون فشار ها و سختی ها رو تحمل میکردم تحمل کردم

دس رو دلم نزار.اگه میدونستم مقصر کیه دنبالش میگشتم

عزیزم میفهممت 

شوهرت بود یا رل؟

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃

عزیزم میفهممت شوهرت بود یا رل؟

شوهرمه.بس که دخترا ومخصوصا زنا بد لباس شدن جرات نمیکنم باهاش بیرون برم.هی اونا رو بهم نشون میده ومیگه ببین چه دنیای بدی شده.ولی یکیشم رد نمیکنه همه رو میبینه.میترسم یه روز من رو هم مثل اونا بخواد.دارم دلشو میزنم

شوهرمه.بس که دخترا ومخصوصا زنا بد لباس شدن جرات نمیکنم باهاش بیرون برم.هی اونا رو بهم نشون میده ومیگ ...

عزیزم سعی کن تو خونه به خودت بیشتر برسی 

و بهش هشدار بده که خوشت نمیاد از کارش 

عزیزم سعی کن تو خونه به خودت بیشتر برسی و بهش هشدار بده که خوشت نمیاد از کارش

خواهر جان اگه به صورت زیاد برسم که میشم مثل همونا

جور دیگه هم که دیگه واسم کمر نمونده🫣

الانم برم تا جامو کسی دیگه نگرفته😅

شب بخیر گلم😘

خواهر جان اگه به صورت زیاد برسم که میشم مثل هموناجور دیگه هم که دیگه واسم کمر نمونده🫣الانم برم تا ج ...

شب بخیر خخخخ😍😍😁😁