2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دروغن نیست گلم

هست والا ما هر چی دیدیم رفتن با پلنگا

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃

قبول ندارم ،هر کسی مثل خودش رو جذب می‌کنه و این موردی که گفتی بیشتر شامل حال دختر ها میشه،!!!و بیشتر ...

راهکار چیه ساده نباشیم ،ما همه رو مثل خودمون میبینیم ،بدون تجربه هم نمیشه باید با آدما برخورد داشته باشیم تا دستمون بیاد 

خدایی برام سواله چجوری مخ میزنن ماهم یاد میگرفتیم

اون تجربه دارن چون با پسرای زیادی بودن 

دیگ کل عمرشون در حال تلاش بودن یاد گرفتن 

اما دخترای نجیب چون با پسرا نبودن  بلد نیستن بخاطر همین شانس ندارن

حتی تو پسرا  هم اینطوریه

پسرای بد خوب بلدن مخ بزنن حتی اگ پولی نداشته باشن دختره رو عاشق میکنن

ولی پسر خوب چند بار امتحان میکنه  ک مخ بزنه میبنه جواب نمیگیره میره دنبال کار و پول درآوردن 

و آخرش برای ازدواج ب سختی دختر پیدا میکنه مگ کسی بهش معرفی کنن 

ک بازم دخترا اونا رو نمیخوان میگن میخوایم  عاشق بشیم و مخمونو  بزنن و شانس داشتن پسر خوبو  از دست میدن

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

اون تجربه دارن چون با پسرای زیادی بودن دیگ کل عمرشون در حال تلاش بودن یاد گرفتن اما دخترای نجیب چون ...

اره درسته و اینجا اخر دختر خوب و پسر خوب گیر شغال میفتن به جا اینکه مخ همو بزنن🥲💔

قبول ندارم ،هر کسی مثل خودش رو جذب می‌کنه و این موردی که گفتی بیشتر شامل حال دختر ها میشه،!!!و بیشتر ...

مثلا شما به یه دختر تو یه شبکه اجتماعی سلام بدید فقط یه سلام اون دختر باید جواب بده یا نده ؟اگه جواب بده میشه کنجکاو ؟

اره درسته و اینجا اخر دختر خوب و پسر خوب گیر شغال میفتن به جا اینکه مخ همو بزنن🥲💔

اره چن پسر خوبه بلد نیست مخ بزنه دختر هرزه رو میبینه فوری عاشق میشه چون اصلا تجربه  نداره ک منطقی هم فکر کنه آیا دختر خوبیه یا ن 

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

راهکار چیه ساده نباشیم ،ما همه رو مثل خودمون میبینیم ،بدون تجربه هم نمیشه باید با آدما برخورد داشته ...

نگاه شخصیت و خانواده یه نفر خیلی مهم هست وقتی تو یه خانواده دوستی و با همه بودن چیز عادی هست یه پسر یا دختر هم اونجوری یاد میگیره ، و معنی تعهد رو نمیدونه البته استثنا هم هست،

باید قبل اینکه احساساتت کامل درگیر بشه مغزت رو درگیر کنی و با معیار هات مطابقت بدی ،بعد که وارد رابطه بشی و صمیمی تر بشی هر چقدر هم بخوای عاقل باشی احساساتت اجازه نمیده ،

راهکار چیه ساده نباشیم ،ما همه رو مثل خودمون میبینیم ،بدون تجربه هم نمیشه باید با آدما برخورد داشته ...

پسرا معنی دوستی اجتماعی رو نمیدونن.امروز آشنا میشیم،فردا میگن بریم بیرون و از اون حرفا.جنبه هم خوب چیزیه دادا

مثلا شما به یه دختر تو یه شبکه اجتماعی سلام بدید فقط یه سلام اون دختر باید جواب بده یا نده ؟اگه جواب ...

آخه مونده فرق داره من الان با اینکه آدم مقیدی هستم و دوستی های الکی رو دوست ندارم و...ولی تو فضای مجازی راحت ارتباط میگیرم و حرف میزنم و قرار نیست با یکی حرف میزنم و جوابم رو بده یعنی حسی به من داره نه اصلا ،پس دیدگاه آدم ها متفاوت هست شاید یکی اون حس رو بگیره برای یکی یه مسئله عادی هست ،اما روابط حضوری مثلا من کلا خیلی نمیتونم با خانم ها ارتباط بگیرم و یه جوری مقید هستم اما روابط عمومی بالایی دارم و تو مساعل کاری چون هیچ حسی ندارم برام راحت هست.

پسرا معنی دوستی اجتماعی رو نمیدونن.امروز آشنا میشیم،فردا میگن بریم بیرون و از اون حرفا.جنبه هم خوب چ ...

اصلا دوستی اجتماعی پسر و دختر معنایی ندارد و باعث آسیب میشه رابطه ای که هدفش ازدواج نباشه و در آخر حداقل یکی از طرفین وابسته میشه و آسیب میبینه ،اکه صرفا بخاطر دوستی دختر و پسر با هم بودن و حرف زدن دیگه نیازی نداشتن به جنس مخالف و با همجنس خودشون بودن ،پس بخاطر همین میگن روابط بدون هدف آسیب می‌زند.