2777
2789

هیچ پسری برای ازدواج هرزه پسند نیست

نه همه پسرا یوسف پیامبر هستن نه همه دختر خانما مریم مقدس

نخاله تو هر دوجنس پیدا میشه باید با چشم باز عاقلانه انتخاب کرد

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینطور نیستا هرزه رو فقط برا رابطه می‌خوان مطمعن باش

دروغه 

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃

نه من نجیبپ پسندن

چون تو نجیب پندی یعنی کل دخترا نجیب پسندن🤨

پ این همه دختر ک میرن با لاشیا اخرم ولشون میکنن میرن بعدی چین بیشترم پیرن سمت لاشیا چون بهتر بلندن مخ بزنن

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
عاشقش شد عااااشق

تو که پاکی لایق آدمی هستی که تو رو بخاطر پاکیت بخواد نه خدایی نکرده چیز دیگه ای...اصل اصالت و نجابته و این اصیل بودن هیچ وقت ارزشش رو از دست نمیده...حسرت ظاهر زندگی مردم رو نخور خدا از ذات و عاقبتشون آگاهه

من تاریخ آن شبی را که از عمق وجود گریستم دقیق به خاطر سپرده ام نه برای آن شب بلکه برای آن صبح برای آدم دیگری که روز بعد به آن تبدیل شده بودم...
اره ااینم هست ولی بالاخره ذات کویفشون رو میشه

دیگ وقتی پسر عاشق بشه چشمش رو روی همه عیبا میبنده

مورد دیدم دختره ام اس داشته و کلی با پسرا رابطه داشته ن یکی بلکه چندتا 

دوست پسر زیاد داشته 

پسره عاشقش شد  و با اون پسرا دعوا می‌کرد و قبول نمیکزد دختره مقصره 

کلی گریه کرد و التماس دختره کرد 

اخرشم ازدواج کردن 

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

😂😂😂😂😂😂خدا به دادش برسه

حالا چقدم بخاطرش  دعوا و گریه میکرد  حتی کل فامیل دختره میدونستن دختره رابطه‌  با دوس پسراش داره ینی دیگ هیچی مخفی نبود 

فقط میتونم بگم شانس داشت ک پسره اینقد التماسش  می‌کرد 

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)