2777
2789

پایتون چطور بود؟

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

لایک پلیز

بنظرم آدمایی که با هر کسی دوست نمیشن هر مهمونی رو نمیرن هر لباسی رو نمیپوشن هر حرفی رو نمیزنن و حتی تو خلوت خودشون برای خودشون چارچوب دارن؛ آدمایین که نشون میدن درسته که آزادی قشنگه منتها نه به هر قیمتی!✨🌿ما نسلی هستیم که رجایی رو شنیدم و رئیسی رو دیدیم🖤

کنکور ۱۴۰۰ انسانی

با پایه نسبتا قوی 

هشت ماه به طور جدی و فشرده و متمرکز

رتبه سه رقمی

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کنکور ۱۴۰۰ انسانیبا پایه نسبتا قوی هشت ماه به طور جدی و فشرده و متمرکزرتبه سه رقمی

ساعت مطالعه چند ساعت روزی؟ و اینکه متغیر بوده؟

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
ساعت مطالعه چند ساعت روزی؟ و اینکه متغیر بوده؟

روی ساعت تمرکز نداشتم. حجم مطالعه برام مهم بود.

(توی تاپیک تجربیات یک کنکوری سابق تمام لایف استایل کنکوریم رو نوشتم)

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

روی ساعت تمرکز نداشتم. حجم مطالعه برام مهم بود.(توی تاپیک تجربیات یک کنکوری سابق تمام لایف استایل کن ...

ممنووون

روی ساعت تمرکز نداشتم. حجم مطالعه برام مهم بود.(توی تاپیک تجربیات یک کنکوری سابق تمام لایف استایل کن ...

این حق نیس چ طولانیههههه

سلام من تاپیک های کتاب شمارو مطالعه کردم

واقعا عالی بود 

و سطح سواد بالایی دارین

سلام من تاپیک های کتاب شمارو مطالعه کردمواقعا عالی بود و سطح سواد بالایی دارین

سلام 

لطف دارید🌱✨

رمان کلاسیک عاشقانه چی معرفی میکنین؟میتونم درخواست دوستی بدم؟

زیاد مطالعه در آثار عاشقانه نداشتم.

اما، عقل و احساس، غرور و تعصب از جین آستین، ربکا از دافنه دوموریه و گوژپشت نتردام از ویکتور هوگو رو خوندم فقط.