2777
2789

من آموزگارم خداروشکر هم مدرسه ای که هستم خوبه هم کارمو دوست دارم ولی یه شرایطی پیش اومده که پیشنهاد ترفیع برام هست شما باشین کدومو انتخاب میکنین؟

❌بمونم همینجا (اموزگار پایه چهارم همون دانش اموز و اولیاهای امسالم هستن سوم بودم میرم چهارم (مدرسه وسط شهر مدیر و همکارا خیلی فوق العاده عالی هستند حقوقم کفاف نمیده 😅) 

❌معاونت اجرایی(کارش کمه بازدید و اینا نداره حقوقشم یکم بیشتر مدیرشم اشنای نزدیک ساعت کاریش بیشتر و کار خیلی بیشتر )

❌کار تو کادر اداری اموزش پرورش(این ساعت کاریش خیلی بیشتر ۵ شنبه ها هم سر کاری ولی خب اضافه کار و یکم وام و مزایا و یکمم پرستیژ داره اینم باز اون قسمتی که هست کارش سخت نیست 

فقط انعطاف نداره ساعت کاریش باید سر تایم باشیم کارش راحت تر از بقیست از طرفی چون هدف اصلیم تغییر مقطع هستش که برم دبیری میگن یک سال کادر اداری باشم سال اینده راحت تر وارد دبیری میشم)

خودمم ۲۴ سالمه مجردم 

شما باشین کدومو میزین؟

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.