2777
2789
عنوان

دختر نکبت مسافرتو داره کوفتم میکنههههه کمک کنیدود

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 36 پست
داری درباره بچه های ۱۰ ساله حرف میزنیاونا اصن ب تو فک نمیکنن چه برسه تبلتتبیخیال

نه منظورم حول و حوش ۱۰ سال مگرنه ۱۵ سالشه

کسایی که ما دوستشون داریم هیچ‌وقت ما رو ترک نمیکنن و همیشه میتونی اونارو تو قلبت پیدا کنی. صلوات برایروح کسی که نوشابه رو اختراع کرد:)))) عضو ستاد نه_ به_ تعلیق🥲// تاپیکای قبل اردیبهشت رو اصلا گردن نمیگیرممم
تو ۲۰ سالته ده سال از اونا بزرگتری یعنی اونا ۱۰ سالسونه ، جرا فک میکنی بچه ی ۱۰ ساله به گوشی نداشتن ...

حدودی گفتم ۱۵ سالشونه

بامامان و خاله و عمه اکیپی میرن تک اتاق درک میبندن می‌خندن محل نمیزارن اخم میکنن درصورتی که اینجا خونه اونا نیست و مثل ما مهمانن 

کسایی که ما دوستشون داریم هیچ‌وقت ما رو ترک نمیکنن و همیشه میتونی اونارو تو قلبت پیدا کنی. صلوات برایروح کسی که نوشابه رو اختراع کرد:)))) عضو ستاد نه_ به_ تعلیق🥲// تاپیکای قبل اردیبهشت رو اصلا گردن نمیگیرممم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا سخت میگیری خب برو پیششون ارتباط برقرار کن نمیگم صمیمی شو و سفره دلتو باز کنی پیششون حداقل دوری هم نکن چند روزه دیگه میخوای وقت بگذرونی با همجناس خودت

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

رومخ تر از این بچه ۱۰ ساله ها نیس اصن توجه نکن بهشون

هیچوقت نزار تقویم واست تصمیم بگیره .                   سال نوت مبارک.صدسال به این سالا.نوروزتان پیروز.هرروزتان نوروز.

شما باید توی این سن اونقدر ابهت و اعتماد به نفس داشته باشی که دو تا بچه ۱۰ ساله ازت حساب ببرن نه اینکه شما از اونا بترسی

گذشته فریبم داد حال عذابم میدهد ازآینده وحشت دارم ...اما به خدا امید دارم 💚
یعنی ده سالشونه؟ ول کن اونا رو. اونا که بچه‌ن. با تو حرف مشترک ندارن

۱۵ سالشونهههه

میگم میرن تو اتاق فامیلی شروع میکنن به خندیدن و درو میبندن 

بعدشم فقط اونا نیستن کلا بیشترشون از من خوششون نمیا درصورتی که اولین بار منو میبینن

چرا سخت میگیری خب برو پیششون ارتباط برقرار کن نمیگم صمیمی شو و سفره دلتو باز کنی پیششون حداقل دوری ه ...

۱۵ سالشونهههه

میگم میرن تو اتاق فامیلی شروع میکنن به خندیدن و درو میبندن 

بعدشم فقط اونا نیستن کلا بیشترشون از من خوششون نمیا درصورتی که اولین بار منو میبینن

من که میرم تو اتاق وسیله بزارم ساکت میشم 

بعدشم فقط اونا ۱۵ سالشونه زنای دیگه که بالای ۳۰ سالن چی

2810