2777
2789

ما اومدیم خونه یکی از اقوام بعد ۱۰ سال اینا 

اولندش که نمیدونم چرا بیشتر زنا زیاد از من خوششون نمیاد

دوم اینکه ۲تا دخترهست من ازشون ۱۰ سال اینا بزرگترم نمیدونم رومخ منه اصلا

من بدبختی گوشیمم یادم رفتههه تبلتم اینجا دستمه همشم میرن تو اتاق فامیلی درو میبندن هر هر کر کر 

من با مامانم و مامانبزگرم اومدم

به نظرتون چیکار کنم زیاد این مسافرت زهرم نشه

دوم الان پیش خودشون فک میکنن دختر ۲۰ ساله گوشی نداره 

یعنی تبلت دستم باشه ضایعست؟

تروخدا کمک کنید من وسواس فکریم دارم الان اعصابم داغونه 

به نظرتون اینجام آرایشم کنم؟بخاطر استرس جوش زدم

وای میخوام بشینم ع بزنم 

کسایی که ما دوستشون داریم هیچ‌وقت ما رو ترک نمیکنن و همیشه میتونی اونارو تو قلبت پیدا کنی. صلوات برایروح کسی که نوشابه رو اختراع کرد:)))) عضو ستاد نه_ به_ تعلیق🥲// تاپیکای قبل اردیبهشت رو اصلا گردن نمیگیرممم

آروم باش

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو ۲۰ سالته ده سال از اونا بزرگتری یعنی اونا ۱۰ سالسونه ، جرا فک میکنی بچه ی ۱۰ ساله به گوشی نداشتن تو میخنده یا نه؟؟؟

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

10سالشونه؟ 

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 

خودت باش.استرس معنی نداره .هرکاری فکر میکنی بهت ارامش میده انجام بده رفتی اونجا بهت خوش بگذره پس نشون بده فرمون دست کیه.یه وقتا دختر بچه ها چون از یکی خوششون میاد این رفتارارو انجام میدن

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
2810