2777
2789

کلی مشکل و بدبختی دارم بگید دریغ نکنید لطفا کامل توضیح بدید چ نذری خوندید و چند روز خوندید 

تو رو خدا یه صلوات هم  لطفا بفرستید گرفتاریا و مشکلاتم حل شه😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

من نذر حدیث کسا کردم یکبار مشکل بدی گیر افتادم حاجت گرفتم 

دعای عرفه هم یکبار مشکل بدی جلو روم قرار بود بیاد رفتم بعدش خداوند کمکم کرد از جلو روم کنار رفت در اثر یک اتفاق 

یکبارم دوستم برام نماز شب خوند یک مشکل دیگه ام حل شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صلوات نذر میکنم،از ته دل به خدا میگم خدایا کارمو به تو سپردم تو امروز گره از کارم باز کن،زیارت حضرت ...

ممنون عزیزم

لطفا برای حل شدن مشکلات و گرفتاریای من و عزیزانم حل کن و دعا کن اونایی که در حقمون ظلم کردن سرشون. بیاد هر چی سرمون آوردن💔😭🤲

صلوات نذر میکنم،از ته دل به خدا میگم خدایا کارمو به تو سپردم تو امروز گره از کارم باز کن،زیارت حضرت ...

صلوات چقد نذر می‌کنی؟

زیارت حضرت عباس چند بار میخونی؟

من نذر حدیث کسا کردم یکبار مشکل بدی گیر افتادم حاجت گرفتم دعای عرفه هم یکبار مشکل بدی جلو روم قرار ب ...

ممنون عزیزم

لطفا برای حل شدن مشکلات و گرفتاریای من و عزیزانم حل کن و دعا کن اونایی که در حقمون ظلم کردن سرشون. بیاد هر چی سرمون آوردن💔😭🤲

ممنون عزیزملطفا برای حل شدن مشکلات و گرفتاریای من و عزیزانم حل کن و دعا کن اونایی که در حقمون ظلم کر ...

ان شاءالله مشکلت حل بشه 

ولی مامانمم همیشه میگه نفرین نکن برای کسی چون برمیگرده به خودت 

دعا کن اون عاقبت بخیر بشه و خداوند تو رو هم عاقبت بخیر کنه

صلوات چقد نذر می‌کنی؟زیارت حضرت عباس چند بار میخونی؟

مثلا ۲۰۰ تا صلوات 

کارم چند روز پیش خیلی گیر بود گره افتاده بود تو کارم خیلی هم استرس و اضطراب کشیدم سر این موضوع ۲۰۰ تا صلوات نذر کردم گفتم خدایا کارمو سپردم به خودت تو برام گره گشایی کن همون روز خداروشکر حل شد کارم،زیارت رو یه بار خوندم روز قبلش

مثلا ۲۰۰ تا صلوات کارم چند روز پیش خیلی گیر بود گره افتاده بود تو کارم خیلی هم استرس و اضطراب کشیدم ...

ممنون عزیزم برا منم اگه راضی و میتونی صلوات بفرس

ان شاءالله مشکلت حل بشه ولی مامانمم همیشه میگه نفرین نکن برای کسی چون برمیگرده به خودت دعا کن اون عا ...

قربونت ولی نفرین به حق میگیره حتی اگه مظلوم کافر باشه

نمیدونم چرا به دلم افتاد گره از کارت باز می‌کنه خدا، منم برات ۱۰۰ تا صلوات نذر میکنم

ممنون عزیزم خیر ببینی انشاالله 🙏😭

انشالله به حق ولایت امیر المومنین (ع) امشب همه حاجت روا بشن🤲

امشب شب بسیار مهم و عزیز هست 

انشالله حاجت روایی همه 

بسیار دعا کنید برا ظهور حضرت مهدی (ع)

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

انشالله به حق ولایت امیر المومنین (ع) امشب همه حاجت روا بشن🤲امشب شب بسیار مهم و عزیز هست انشالله حا ...

انشالله دعا کنید