2777
2789
عنوان

پشت کنکور یا پرستاری یا معلمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 125 پست
خب وقتی با یه سال بیشتر خوندن بشه مسیر کل زندگیم رو تغییر بدم و رشته خیلی بهتری بخونم چرا خودمو قانع ...

اگه فکر می‌کنی خسته نمی‌شی حتما بمون و پزشکی رو بیار

ولی من دیدم اطرافم رتبش ۲۰۰ بود پشت کنکور موند شد ۲۰۰۰

یکی از دوستامم با تراز ۸۱۰۰ تجربی بیهوشی رو آورد لج کرد گفت نه می‌خوام کنکور ریاضی بدم تراز اردیبهشتش ۶۱۰۰ شد تازه برای ریاضی که رقابت کمتره

اما خب اگه به خودت باور داری و حوصله یه سال دیگه موندن و داری و خانوادت طوری نیستن که گیر بدن شوهر کنی بمون

چون مادر من دقیقا دو هفته قبل کنکور گفت یا هر چی آوردی می‌ری یا با فلانی ازدواج می‌کنی🥲

ولی یه چیزی اگه رتبت در حد پیرا هست در جد پزشکی تعهدیم هست به اونم فکر کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه رشته ای که می‌خواستم و آوردم دانشگاهمم تاپ ترین نیست ولی جز ۴ ۵ تای اوله، می‌خواستم برای شریف بمو ...

آخه شرایط فرق داره من خودم اصلا پشت کنکور موندن واسه اینکه دانشگاه بهتری قبول شم رو اشتباه میدونم مگه اینکه حالا طرف قصدش مهاجرت باشه یا همچین چیزی وگرنه که رشته مهمه 

موفق باشی عزیزم 

اگه فکر می‌کنی خسته نمی‌شی حتما بمون و پزشکی رو بیارولی من دیدم اطرافم رتبش ۲۰۰ بود پشت کنکور موند ش ...

ن خانوادم خوبن حمایت میکنن میگن تو ک امسال سال اولت بوده و ترازت انقد شده بمونی سال بعد دندون رو میاری 

اما راستش به حوصله و توان خودم یکم شک دارم جدی نمیدونم میخوام چیکار کنم اما باید خودمو جمع کنم و شروع کنم کم کم

2805
اگه فکر می‌کنی خسته نمی‌شی حتما بمون و پزشکی رو بیارولی من دیدم اطرافم رتبش ۲۰۰ بود پشت کنکور موند ش ...

عزیزم راستش اره در حد پیرا و پزشکی تعهدی هست و قطعا اگه چار پنج سال پیش بود با کله میرفتم پزشکی تعهدی اما الان تو این بازه احساس میکنم پزشکی ارزشش رو داره از دست میده و چه برسه بع تعهدی ک رسما طرف برده دولت میشه 

در مورد پیرا هم اگه انتخاب رشته کنم نظرم رو فیزیو یا پرستاریه ک حداقل امید به مهاجرت داشته باشم