2777
2789
عنوان

پشت کنکور یا پرستاری یا معلمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 125 پست
خانوادم حمایت میکنن میگن تویی ک امسال اینو آوردی بمون پشت کنکور قطعا سال بعد رتبه بهتری میاری حیف می ...

پس بمون که بعدا یه عمر حسرت به دل نشی چرا تلاشی نکردم برای هدفم تازه شاید ترازت سیو شه و سال بعدم بتونی همین پرستاری رو بیاری

البته هنوز زوده برای تصمیم به پشت موندن اول تیرو بده بعد

❌لایک نکن❌           برای یک زندگی معمولی 🖤
در آمد خوب جایگاه اجتماعی خوب محیط کاری مثل مطب دندون پزشکا یا داروخونه ک صاحب اختیار خودت باشی و در ...

ببین خودت حواست هست؟ اصلا به پروسه علاقه نشون نمی دی. فقط نتیجه رو می خواهی. درآمد و پرستیژ. 

ولی وقتی به یه نفر می گن علاقه ات چیه منظورشون اینه که چه جور درسی و چه جور کاری رو دوست داری؟ازش لذت می بری؟
من هدفم از این پرسیدن ها اینه که علاقه ی تو رو پیدا کنم که چه رشته هایی می تونی انتخاب کنی.. ولی اینطوری چیزی دستگیرم نشد. 

ولی حس می کنم کلا گزینه هات به کل بر اساس علاقه هات نیست. بیشتر بر اساس ترس ها و منفی هاست. چی دوست ندارم!! 

بهتره با آدم هایی با تجربه در  رشته های مختلف صحبت کنی. ایده بگیری. 

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
پس بمون که بعدا یه عمر حسرت به دل نشی چرا تلاشی نکردم برای هدفم تازه شاید ترازت سیو شه و سال بعدم بت ...

ببین آخه جدی دیگه حوصله ندارم بخونم واسه تیر میخوام تکلیف و موضع خودمو معلوم کنم ک ببینم بشینم درسا رو از اول بخونم یا چی

ببین خودت حواست هست؟ اصلا به پروسه علاقه نشون نمی دی. فقط نتیجه رو می خواهی. درآمد و پرستیژ. ولی وقت ...

اخه الان خیلی دیرع که بخوام فقط علاقم رو مد نظر قرار بدم این‌ حرفا واسع وقت تعیین رشته بود ک باید میرفتم رشته ای جز تجربی و الان کاریش نمیشه کرد

چشم خیلی ممنون از حرف هاتون از بقیه هم سوال میکنم هدفم ازین تاپیک هم نظر پرسیدن از کسایی بود ک شغل شون ایناس 

بازم ممنون 

چقد خوندی از کی شروع کردی روزی چن ساعت

من از اول تیر پارسال شروع کردم 

اولا ساعت مطالعم بالا بود مثلا ۱۰ و خوب خوندم بعد یهو کلا ساعت مطالعه صفر شد ولی شانس آورده بودم قبلا مطالب رو کلا جمع کرده بودم دیگه این آخرا هم با ساعت مطالعه کم مثلا ۷ ساعت یا کمتر شروع کردم باز به خوندن و مرور 

پس بمون که بعدا یه عمر حسرت به دل نشی چرا تلاشی نکردم برای هدفم تازه شاید ترازت سیو شه و سال بعدم بت ...

یه چیز دیگه هم‌بگم من باید برم دعا کتم نتیجه کنکور تیرم بدتر از اردیبهشت نشه نزدیک یه ماهه دست به هیچ کتاب تستی نزدم

عزیزم والا چی بگم من خودم می‌مواستم پشت کنکور بمونم نشد الان خیلی از دوستام پشت کنکور موندن و سرد شدن

اما چرا به پیراپزشکی فکر نمی‌کنی؟ هم جای پیشرفت داره هم راحت قبول می‌شی

البته بسته به روحیه خودت پاره من اگه بودم می رفتم ژنتیک و پرستاری تا فرهنگیان

عزیزم والا چی بگم من خودم می‌مواستم پشت کنکور بمونم نشد الان خیلی از دوستام پشت کنکور موندن و سرد شد ...

خب وقتی با یه سال بیشتر خوندن بشه مسیر کل زندگیم رو تغییر بدم و رشته خیلی بهتری بخونم چرا خودمو قانع کنم به پیرا ؟ دلیلم اینه

عزیزم والا چی بگم من خودم می‌مواستم پشت کنکور بمونم نشد الان خیلی از دوستام پشت کنکور موندن و سرد شد ...

نمیدونم جدی عزیزم ولی به احتمال زیاد پشت کنکور بمونم البته فعلا قطعی هیچی معلوم نیست

2810