2777
2789

دارم میپوشم شبیه اینه

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقا نگید تورو خدا من مامانم رفته برام خریده ( این مدلی نه یه طرح دیگه) الان یعنی به نظرتون قشنگ نیست ؟؟؟

من قرار بود با این کت واک کنم کهههههه😂😂😂😂

تو چه می دانی، شايد خداوند بعد از اين، امر تازه‌اى پديد آورد
آقا نگید تورو خدا من مامانم رفته برام خریده ( این مدلی نه یه طرح دیگه) الان یعنی به نظرتون قشنگ نیست ...

بپوش بابا

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
آقا نگید تورو خدا من مامانم رفته برام خریده ( این مدلی نه یه طرح دیگه) الان یعنی به نظرتون قشنگ نیست ...

قشنگع ولی خودم نمیپوشم فقط مشکی یا لی

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
آخه همه یجوری جواب دادن انگار میلیاردی بهشون بدی هم نمیپوشن اینو😐😂😂😂

اینجا رو ول کن همه جور فکری هست ....من بیرون میپوشم خیلی ها رو هم دیدم پوشیدن اتفاقا سینما رفته بودم چقدا پوشیده بودن فقط مانتوت یا شومیزت ساده باشه حله

من ازین طرح دارا هفت سال پیش از ترکیه گرفتم الان تازه ایران مد شده خیلییی شاده و مدلشم گشاد راحت و خ ...

جنسش چی باشه خوبه?مانتو چی بپوشم? میخام با همسرم بپوشم برخورده اینم جلب توجه کنه یعنی خوشتیپ بشم