2777
2789
عنوان

تاحالا تجربه سقط عمدی داشتین توروخدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 74 پست
چه جوری دلاتون اینقدر سیاه میشه راه خاصی میرید؟؟

د لم سیاه نیست د لم‌می سوزه تو خیابون می بینن بچه ها فقیر تر حسرت وسیله و ماشین و خوراکی بچه های دیگه رو می خورن خود خواه نباشید 

عجببببب خب یهو بگو بکشش راحت خودت کن این همه شر و شروط نداره یعنی هر کسی نداره نباید بچه بیاره

جواب های دیگم رو بخونید من به استارتر گفتم شرایطت اوکی هست نگهش دار 

اینو کلی در جواب با سقط گفتم 

نه سقط این بنده خدا 

آره بنظر من کسی که نداره نباید بچه دار بشه 

اون بچه با خواست خودش وارد این دنیا نشده 

با خواسته ی منه مادر وارد این دنیا شده 

و خیلی مظلوم و معصومه پس لیاقت اینو داره که کنه مادر مسئولیت همه ی خواسته ها و نیاز هاشو گردن بگیرم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من درست یا غلطش رو نمی‌دونم لطفا بهم حمله نکنین و عقیدمو میگم بنظر من گناه اینکه بچه ای رو وارد این ...

اون بچه دنیا هم بهش دو دستی بدی باز توقع یه چیز جدید داره پس باید کلا هیچ احدی تو دنیا بچه دار نشه یا اینکه بچه هامون جوری تربیت کنیم به نسبت درامد ما زندگی کنن و قانع باشن مطمئنا هیچکس دلش نمیخواد به بچش سختی بده

اَلحَمدُاللهِ الَّذی جَعَلَنا مِنَ المُتِمَسِّکِینَ بِوِلایَهِ امیرِالمومِنین عَلی بنِ اَبی طالِب و اَولادِه
جواب های دیگم رو بخونید من به استارتر گفتم شرایطت اوکی هست نگهش دار اینو کلی در جواب با سقط گفتم نه ...

حالا شما اگر بچت یه سیاره و کهکشانم خواست باید براش فراهم کنی وگرنه لیاقت مادری نداری؟؟

اَلحَمدُاللهِ الَّذی جَعَلَنا مِنَ المُتِمَسِّکِینَ بِوِلایَهِ امیرِالمومِنین عَلی بنِ اَبی طالِب و اَولادِه
خوب از اول نباید بچه دارشدالان این همه روش جلوگیری دایمی موقتی هست نمیشه که به وجود بیاری بعد بکشی ب ...

بله حرفتون کاملا درسته کسی که شرایطش اوکی نیست باید نهایت جلوگیری رو انجام بده 

اولین چیزی که تشکیل میشه قلبه و الان کاملا شکل گرفته سونو رفتی ؟؟؟

امروز قراره برم دلمم خونه نمیدونم چیکار باید بکنم واقعا حال روحیم خرابه الان سه روزه نمیتونم غذا بخورم از طرفی میترسم مشکل داشته باشه بچم چون فولیک اسید نخوردم

من سپردم ب خودش هر چه خدا میخواهد  
د لم سیاه نیست د لم‌می سوزه تو خیابون می بینن بچه ها فقیر تر حسرت وسیله و ماشین و خوراکی بچه های دیگ ...

بچه استارتر که تو خیابون نمی‌مونه پدرومادر داره 

اون بچه ها هم خداشون بزرگه شاید ایندشون بهتر از امروزسون باشه 

د لم سیاه نیست د لم‌می سوزه تو خیابون می بینن بچه ها فقیر تر حسرت وسیله و ماشین و خوراکی بچه های دیگ ...

اونا که بچه های کارن وضعیتشون با ایشون که میگه به خاطر اینکه قسط خونه داریم میخوام بچمو بکشم فرق داره 

امروز قراره برم دلمم خونه نمیدونم چیکار باید بکنم واقعا حال روحیم خرابه الان سه روزه نمیتونم غذا بخو ...

نخورده باشی کی گفته فولیک اسید نخوردن مجوز کشتن بچه میشه

امروز قراره برم دلمم خونه نمیدونم چیکار باید بکنم واقعا حال روحیم خرابه الان سه روزه نمیتونم غذا بخو ...

چیزی نیست مشکل برای چی مگه زمان قدیم دارو می‌خوردن 

الان بری اولین بار صدای قلبش رو بشنوی اینقدر ذوق داره من خودم مثل چی اشک میریختم 

خوب از اول نباید بچه دارشدالان این همه روش جلوگیری دایمی موقتی هست نمیشه که به وجود بیاری بعد بکشی ب ...

اخه من فکر نمیکردم ک بشم چون با خودم میگفتم من ادنومیوز رحم،اندومتریوز تخمدان و پولیپ رحم دارم واقعا فکر نمیکردم ک بشه

من سپردم ب خودش هر چه خدا میخواهد  

اصلا خودتو نگران نکن عزیزم  برو ان شاءالله سالم و سلامته 

اگه دوست داری قبلش یه سر برو مراکز درمان ناباروری ببینم باز این حرفو میزنی ما تو خانوادمون نازایی ارث هست و خیلی زیاده برا همین خیلی ازین موارد دیدم پیر شدن بندگان خدا