2777
2789
عنوان

تاحالا تجربه سقط عمدی داشتین توروخدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 74 پست
اصلا خودتو نگران نکن عزیزم برو ان شاءالله سالم و سلامته اگه دوست داری قبلش یه سر برو مراکز درمان نا ...

اخه رفتم میدونم چ خبره با شوهرم ک میگه من امادگیشو ندارم چیکار کنم میگه من هنوز نمیتونم پدر باشم

من سپردم ب خودش هر چه خدا میخواهد  
بچه استارتر که تو خیابون نمی‌مونه پدرومادر داره اون بچه ها هم خداشون بزرگه شاید ایندشون بهتر از امرو ...

نگفتم بچه استارتر تو‌خیابون می مونه 

بچه هاایی و می گم که مثلا با هم همکلاسن حسرت اسباب بازی و خوراکی و خونه و ماشین سفر و کلاس های همکلاس ها شون می خورن 

من نمی گم بچه رو پر توقع کنی هر چی خواست بی چشم نه اصلا 

و لی همین الان ۲ تا کلاس سده و ۱ مدرسه خوب و سرویس و غذا خوب و ۱ تا ۲ تا سفر و امکانتت معقول و مناسب خودش واقعا هزینه خیلی سنگینیه که قشر متوسط رو به بالا از پسش بر میان 

د یگه حداقل ها رو با ید فراهم کرد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیزی نیست مشکل برای چی مگه زمان قدیم دارو می‌خوردن الان بری اولین بار صدای قلبش رو بشنوی اینقدر ذوق ...

دقیقا منم چشام پر از اشک شد با اینکه من ۶ ماه بعد از عروسیم باردار شدم ولی رو چشام بزرگش کردم و کلی برکت وارد زندگیم شد

عزیزم سقط نکن خیلی هم خوبه سن بچه دار شدنتون. به مبارکی و دلخوشی باشه 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
اون بچه دنیا هم بهش دو دستی بدی باز توقع یه چیز جدید داره پس باید کلا هیچ احدی تو دنیا بچه دار نشه ی ...

من قصد ندارم کسی رو قانع کنم 

درست یا غلط بودن عقیدم رو هم نمی‌دونم و به کسی نمی‌خوام تحمیلش کنم چیزی هست که فقط برای خودم استفاده میکنم 

ولی من ۶ سال فروشنده بودم بارها دیدم که بچه با مادرش میومد فروشگاه بچه از مادرش یه بستنی ۵ هزار تومنی میخواست مادره با شرمندگی می‌گفت مامان الان ندارم دفعه بعد میخرم برات 

همون لحظه یه بچه دیگه با مادرش میومد پای صندوق از هر نوع خوراکی توی مغازه یدونه توی سبد خریدشون بود 

نمیدونی اون بچه ای که مادرش نداشت با چه حسرتی با چه چشمای مظلومی نگاه میکرد بهش 

من تا حد توانم براش خوراکی می‌خریدم ولی اون بچه حسرتش که فقط خوراکی ها نبود 

پوشاک اسباب بازی و خیلی چیزای دیگه 

خانم میومد اونجا یه پودر لباسشویی ۱۵ تومنی رو به من می‌گفت میشه باز کنین نصفشو الان بفروشیم نصفشو دفعه ی بعدی بهم بفروشیم 

بعد حامله بود 

من اینا رو میبینم که دلم میسوزه 

اخه رفتم میدونم چ خبره با شوهرم ک میگه من امادگیشو ندارم چیکار کنم میگه من هنوز نمیتونم پدر باشم

شوهرت هم اشتباه میکنه 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

و اقعا ا گر شو هرت هم راضی نیست یا نیار یا از تهه قلب راضیش کن 

ا خه اون ها که پد ر و ما در می خوانشون بد بخت می شن چه برسه به این که پد ر مادر هم شک‌دارن 

با رداری باید توافقی با شه 

عزیزم شما مسئولیت دارین در قبال این بچه چطور دلت میاد  من متولد ۷۹ هستم دوتا دارم دخترم ناخواسته بود چون داشتتم درس میخوندم خیلی این فکرا به سرم اومد ولی الان نگاهش میکنم عشق میکنم مثل دوستیم 

دقیقا منم چشام پر از اشک شد با اینکه من ۶ ماه بعد از عروسیم باردار شدم ولی رو چشام بزرگش کردم و کلی ...

خب شما حتما همسرت همراهیت کرده اما منو همسرم همراهی نمیکنه اصلا خوشحال نشد از شنیدن این خبر

و اقعا ا گر شو هرت هم راضی نیست یا نیار یا از تهه قلب راضیش کن ا خه اون ها که پد ر و ما در می خوانشو ...

خب خودم از همین میترسم از اینکه بخوامش و سر هر مشکلی شوهرم بگه خودت خواستی خودتم مسئولیتشو ب عهده بگیر

خب شما حتما همسرت همراهیت کرده اما منو همسرم همراهی نمیکنه اصلا خوشحال نشد از شنیدن این خبر

صلاح مملکت خویش خسروان دانند 

کاری هست که خودتون کردین عزیزم ولی من حس خوبی به این موضوع ندارم و اصلا خوشبین نیستم ان شاءالله هرچه خیرو صلاحته برات رقم بخوره قسنگ فکرانو بکن اول جوونی با سقط خودتو نابود نکنی واقعا به بدن زن فشار وارد میشه

خب خودم از همین میترسم از اینکه بخوامش و سر هر مشکلی شوهرم بگه خودت خواستی خودتم مسئولیتشو ب عهده بگ ...

بعضی ها میا ن این جا به ا دم حمله می کنن 

فکر می کنن ما  ا دم‌نیستم 

به خد ا ما هم دل دار یم راحت در مورد کشتن نظر نمی دیم 

ولی این خا نم‌نه خودش نه همسر ش نمی خواد 

بچه غیر از پو ل عشق و توجه و بر نامه ریزی می خواد 

ا خه چه گنا هی کرده بی خبر از همه جا بیاد تو د نیایی که کسی هم خو شحا ل نیست از ا مد نش 

خب خودم از همین میترسم از اینکه بخوامش و سر هر مشکلی شوهرم بگه خودت خواستی خودتم مسئولیتشو ب عهده بگ ...

به شوهرت بگو مسولیت کاری که کردی رو بر عهده بگیر همچین میگین شرایط پدر شدن ندارم انگار بچه شیرخواره ازش خونه و ماشین میخواد

چیزی خز نیست اگه تحت تاثیر کسی نباشی. کار خودتو بکن. بیخیالِ بچه‌سالا.