2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوران کنکور نه ولی ترم دوم دانشگاه عاشق شدم، عاشق شدن همان و تا مرز مشروطی رفتن همان اگر برگردم به اون روزا قطعا خیلی عاقلانه تر رفتار می‌کنم تا رابطه سالمی با طرف برقرار کنم، الان خیلی گذشته و من سه ساله ازدواج کردم، شبیه یه خوابه برام اون جریان.

اشتباه محضه 

دوست خواهرم با ی پسره دوس شد تو دانشگاه مثلا ب قصد ازدواج 

همه چیشم گذاشت واسه پسره 

پسره ولش کرد 

یکی درمیون دوستاشو فرستاد با اونا هم رل زد 

الانم ی فرد خراب حسابه دیگه

سرررررررر جدتون لایک نکنید

داستانش طولانیه ولی دوران کنکور که بچه بودم رو ملاک محل کراش زدم خیلی شاخو پولدار بود نمایشگاه ماشینم داشت

گذشت گذشت کنکور دارم دانشگاه رفتم یهو تو اینستا پیدام کرد اون کراش زد بعدش ازدواج کردیم اینم بگم ۱۲ سال ازم بزرگ تره 

زندگی خیلی عجیبه

دوران کنکور نه ولی ترم دوم دانشگاه عاشق شدم، عاشق شدن همان و تا مرز مشروطی رفتن همان اگر برگردم به ا ...

دورتن کنکور رو مشاور کنکور یا استاد همینطوری گدرا کراش نداشتی ن اینکه عشاق بشی مثلا با بچه ها از سر مسحره بازی

دورتن کنکور رو مشاور کنکور یا استاد همینطوری گدرا کراش نداشتی ن اینکه عشاق بشی مثلا با بچه ها از سر ...

دوران دبیرستان رو استاد زبانم که تو موسس درس میداد کراش داشتم تا اینکه ازدواج کرد و منم کلا از فکرش اومدم بیرون دیگه.

دوران دبیرستان رو استاد زبانم که تو موسس درس میداد کراش داشتم تا اینکه ازدواج کرد و منم کلا از فکرش ...

یعنی وقتی عاشق شدی دیگه یادش نیوفتادی ؟ و ینکه تو رابطه صد خودتو گذاشته بوید ؟

نه دوران کنکور کراش نداشتم،کلا تو دانشگاه اولین رابطه و کراش زدنم رو تجربه کردم

البته قبل از اون رو خواننده ها و بازیگرا زیاد کراش میزدم😅ولی تو دنیای واقعی اولینش دانشگاه بود

...
دوران کنکور کرتش گدرا رو استاد یا مشاورش نداش از سر مسخره بازی

مسخره بازی نیس

یجورایی احساس تنهاییه 

مشاور من خانوم بود 

اما یوقتا دلم واسش تنگ میشد یا حتی دوسش هم داشتم (لز نیستم)

طبیعیه حس داشتن

سرررررررر جدتون لایک نکنید
نه دوران کنکور کراش نداشتم،کلا تو دانشگاه اولین رابطه و کراش زدنم رو تجربه کردمالبته قبل از اون رو خ ...

الان یاد قبلیا نمیوفتی و ااینکه تو رابطه اگه بری با کراش دانشگاهت صد خودتو میزاری ؟

2810